Mi a véleményetek arról ha valaki a kutyájával nyalatja ki a saját tányérját? Illetve a maradékot amit nem evett meg, lerakja a földre, hogy a kutyája egye meg
Csakhogy nem mindenki olyan igénytelen, mint te.
Hát nem tudom, nap mint nap belenyalunk egymás szájába (emberek, párok pl), esetenként egymás nemiszervébe is belenyalunk vagy bekapjuk azt, azt a tájékot ahonnan ürítünk. Ha ledörgölöd magadról a bőrt akkor sem lesz soha teljesen higiénikus és "tiszta". Na most akkor adott egy kutya, aki elnyal egy tányért, majd ezt a tányért (legalább is mi így szoktuk) jó forró vízzel és tisztítószerrel elmossuk, tisztább lesz mint a legtöbb nemiszerv ami életedben a szádhoz ér.
Én hagytam már a kutyának, hogy nyaldossa a tányért, ezt utána gondosan elmosom, enni nem fogok a kutyával egy tányérból. De semmivel sem gusztustalanabb egy kis kutyanyál, mint pl a rohadt étel ugyan abban a tányérban. Ha egyszer figyelmetlenségből belerohad egy kis kaja, gondolom nem kukázod azonnal azt a tányért vagy tálat, nem tudom a kutyanyál miért roszabb.
Nálunk a kutya családtag, bent lakik velünk, a tányért csak ritkán nyalhatja le, mert ritkán eszünk olyat amit gond nélkül megehet, én nem látok ebben akkora ördöngősséget.
A kérdés az kinek mi a véleménye, akkor miért rossz válasz az ha valaki szerint undorító? :D Neki az a véleménye, más szerint meg normális dolog.
Van kutyám, én néha ha olyan a kaja amit ő is ehet simán odaadom neki akár tányérral együtt. De elfogadom, ha valaki szerint undorító.
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nem minden emberi étel való a kutyának.
Gusztustalannak nem látom, normális ember úgyis elmosogatja a használt edényt.
Hogy a tökömbe kerültünk a TÁNYÉR,KUTYA és KAJA témából a NEMISZERV NYALOGATÁSBA? Tök mindegy,hogy te mit veszel a szádba vagy a kutya mit vesz a szájába.Ha van gusztusod enni a kutya után eszel.Ha nem akkor nem.
ÉN személy szerint nem engedném tányér közelbe.Van saját tálja,ha akarok neki enni adni abba teszem bele.Ő eszik a sajátjából én az enyémből.Alapvetően sem adok neki abból amit én eszem.nagyon fűszeresen főzök,mert nekem úgy ízlik.Az a kutyának nem egészséges.
És,hogy mit gondolok róla? Nem szívesen ennék egy olyannál akinél egyszer is meglátom,hogy a kutyája nyalogatja a tányért amiből utána tök mindegy hanyadik mosogatásra megkínál étellel.
Számomra ez gusztustalan.A kutya családtag,de legyen meg a maga helye.Az ő helye pedig sem az étkező asztalon sem a tányérokban nincs.A saját táljában a saját helyén ott ahol étkezni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!