Nagyjából mennyibe kerül egy közepes testű kutya etetése havonta?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 10:52
2/5 anonim válasza:
Sokba. Meg minden más is sokba. Ne tarts kutyát!
3/5 anonim válasza:
1+ ... en kutyabolond vagyok es megadok neki mindent akar az eromon felul is. 2500Ft/kg aron veszem neki a marhafarkat, abbol csinalok neki huslevest. Husos csontdarabkak-zoldseg- es leves ... ezt adom neki. Nem olcso, de vannak ennel sokkal gazdasagosabb megoldasok is.
4/5 anonim válasza:
6500 a táp,
1500 a konzerv,
1500 a zöldkagyló,
1500 a halolaj
750 a májvédő
Összesen: kb 12ezer/hó.
5/5 anonim válasza:
Én egy mondhatni átlagos középkategóriás táppal etetek.
Ebből kb 12kg fogy el havonta a 25kg-os kutyának (kerekítve,nem tudom mennyi lehet pontosan a súlya).Ha semmi extra ízesítése nincs (ló,kecske,szarvas,vaddisznó,hal,stb) akkor 16.000 körül jön ki a real nature wilderness táp egy hónapra.
+ Nagy kanna hidegen sajtolt lazacolaj is ilyen ár környékén van az kb egy fél évig (plusz 1-2 hónap) elég.De ez nyílván választás kérdése,hogy veszed-e.
Ha csak a kaját nézem kerekítve egy huszas.
Vannak ettől olcsóbb tápok is nyílván,de nekem ez vált be.A kutya is szereti,szép a szőre,egészségének is megfelelő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!