Mit tehetnék még ilyen esetben?
Örökbefogadtam egy nagytestű nőstény kutyust. Okos, barátságos, kezes, játékos. Az előző gazda azt mondta macskabarát. Nálunk sok cica van, ezért ez fontos volt. Mikor idekerült nagyjàból 1-2 hétig minden rendben ment. A macskákkal külön helyiségben vannak/voltak, viszont párszor agresszívnak tűnt, ha a macskahelyiség közelébe került. Nemrég sajnos baj történt. Az egyik cicus kiszökött a párom mellett mikor kiment onnét, a kutya meg elkapta. Rendesen levadászta! Igaz a cicának nem esett baja, hála a páromnak. Ilyen többször nem ismétlődhet meg semmiképp, ezért a kutyusnak mennie kell. Az előző gazda nem tudja visszavenni, én meg nem nagyon tudom/akarom a macskáim közelében tartani. Készült gazdikereső posztja, de nem nagyon reagálnak rá. Holnap fel fogok hívni menhelyeket, hátha fogadja valamelyik, de ezen kívülnem tudom mit tehetnék.
Nem tudom jobban elkülöníteni, a ház nem az enyém így sem az udvart, sem a szobákat nem alakíthatom.
#1 Nem akarom elaltatni semmiképp sem, és a sintértelep sem valami rokonszenves...
Nem akarom, hogy baja essen. De így itt veszélyes a többi àllatra.
Arra meg nem is gondoltal, hogy foglalkozni kellene a kutyaval, hogy osszeszokjon a cicakkal? Miert gondoltad, hogy ezzel nem kell foglalkoznod?
Kutya nem bantotta volna a macskat, ha ti vigyaztatok volna, hogy a macsek ne tudjon kijonni ... erre most a kutyat akarjatok elpasszolni ahelyett, hogy jol seggbe rugnatok sajat magatokat!? Fura!
De nem tudnád egyszerűen a macskákhoz szoktatni? Bármelyik kutyánál meg lehet oldani, persze ez nem 2 nap.
Viszont ha neked csak tökéletes, kész kutya kell, akkor persze ne tartsd meg - de ne is tarts többé kutyát.
Jaraz futni a kutyaval meg jatszol vele rendszeresen?? Ugye,ha nem,akkor megoldja a macskakkal.
Ne add meg fel. Foglalkozz a kutyaval!! Igenyli a futast jatekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!