Hogyan tudnám rávenni a kutyám, hogy megigya a gyógyszerét ?
13 éves és az ízületeire kellene szednie. Vet-Flex a neve. Folyékony és máj ízesítésű. Már egy éve szedi folyamatoan, de a múlt hét óta nem akarja elfogadni. Messze "menekül" a táltól, ha megérni a szagát.
Próbáltam kenyeret beleáztatni, úgy megette. A kenyérrel az a gond, hogy az hizlalja és neki erősen fogynia kellene. Valami más ötlet ?
Egy szelet kenyér naponta, az hamar plusz 5 kiló.
Olyan fajta kutyám van, amelyik viszonylag kevés táplálékra van szüksége, nyáron különösen.
Sétálni pont a betegsége miatt nem akar menni, én vinném. Kertes házban lakunk egyébként.
Szerzel egy fecskendőt. Alul a leffenytyűnél bedugod és belenyomod a szájába a folyadékot.
Gyógyszernél csak KELL van. Utána kicsi nagyon kedvenc jutalomfalattal honorálhatod.
Fecskendővel nyomd be a szájába.
Nekem mikor beteg volt a kutyám többször és a kaját sem akarta megenni,de a gyógyszereket,vitaminok és ásványi anyagokat csak így tudtam bejutattni a szervezetébe főleg ha folyékony volt. Tabit és társait egy kis májkrémbe rejtve szuperül megette. de folyékony cuccokat hiába raktam a kajába,inkább nem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!