A szaporítók milyen módon távolítják el a kutyák hangszálait és később orvosi,gyogyszeres beavakozással kezelhető az ebből adódó fájdalom ?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 17:31
1/7 anonim válasza:
Értem én, hogy fikázni kell a szaporítókat, de azért a hangszál-eltávolítás még náluk sem jellemző. Szerintem pár hetes korban még nem is végezhető ilyen műtét.
2/7 anonim válasza:
Miért fáj ennyire random átlag embereknek hogy a saját fajtiszta kutyájiból csinál(tat) kölyköket amiket elad később?
Szánalmas...
3/7 anonim válasza:
Hívnak egy állatorvost, az kap pénzt, mert kell a gyereknek pléjsztésön, meg be kell fizetni a villanyt.
Nem marad fájdalom.
4/7 anonim válasza:
A debarkálás nem eltávolítás. "csak" átvágják a hangszálat. Ezért marad egy rekedt, halk hang a kutyának.
Kb olyan műtét, mint a gyerekeknél a mandula eltávolítása.
5/7 anonim válasza:
"Miért fáj ennyire random átlag embereknek hogy a saját fajtiszta kutyájiból csinál(tat) kölyköket amiket elad később?" - talán azért, mert az ilyen "fajtiszta" kutyákkal vannak tele a menhelyek, meg bánnak velük kutyához nem méltó módon, meg mert sok életük végéig betegségekkel küzd a hozzá nem értő szaporítás miatt...
6/7 A kérdező kommentje:
1-es, csak ebben az évben - úgy, hogy nem kutattam a téma után, csak szembejött velem pár kósza hir - 3 esetől hallottam, ahol 70, 140, illetve 300 kutyát találtak az illegális szaporitónál hangszálvágottan. Egy áldozat is sok, én úgy vélem.
2020. nov. 21. 18:09
7/7 anonim válasza:
Külföldön régebben elég gyakori volt és teljesen legális, a kutyának pedig nem voltak fájdalmai egész életében, max ameddig a sebe begyógyult.
Ettől persze még elítélem, de nem tudom, hogy honnan vetted, hogy később fájni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!