Golden retriever milyen kutya?
Figyelt kérdés
Szeretnék golden retriever kutyust, már elég régóta tervezem. Sokat olvastam róla, ám kíváncsi lennék hogy akinek ilyen kutyusa van, mennyire nehéz nevelni? Milyen a természetük. Fiú kutyám lesz. Mennyivel másabb a természete a szukáéhoz? Esetleg elő fordulhat hogy a kan agresszívabb lesz?2021. máj. 22. 13:24
1/5 anonim válasza:
A goldenek nagyon barátságos és könnyen nevelhető kutyák, nem lesznek agresszívak. A kutyával kölyökkorban tisztázni kell, hogy te vagy a főnök.
2/5 anonim válasza:
Ha jó helyről veszed, szuper családi kutya.
Ha szaporítótól, akkor lutri. Ha mázlid van, egészséges, kiegyensúlyozott kutyát kapsz. Ha nem, akkor gyűjts állatorvosra, kiképzőre, aki ért az ideggyenge kutyákhoz.
4/5 anonim válasza:
Igaz, nekem labradorom van, de úgy tudom hasonló a természetük. A labrador is és a golden is nagyon barátságos kutyák, kedves természetűek, imádnak az ember közelében lenni, de nevelni természetesen muszáj, ugyanúgy, mint minden kutyát. Nagyon jó választás a golden retriver egyébként, szép kutyás éveket neked!
5/5 Kr_Pan válasza:
Érdemes víz közelben tartani(de persze nem kötelező!!!), mert magát a kutyafajtát kifejezetten arra tenyésztették ki, hogy a lelőtt kacsát pl. kihozzák a tavakból, így a víz az egyik lételemük, mint szórakozás. Illetve ebből kifolyólag a sarat, piszkot is szeretik, így időt kell szakítani a szőrük ápolására, mosására. Török Ábelnek (egy videós, youtube-on megtalálod) golden retrievere van, Toby. Ha érdekel, nézd meg a Toby vlogok első részeit(persze az utolsókat is tudom ajánlani, nagyon szórakoztató az összes :) ), sokat lehet belőle tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!