Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever milyen kutya?

Golden retriever milyen kutya?

Figyelt kérdés
Szeretnék golden retriever kutyust, már elég régóta tervezem. Sokat olvastam róla, ám kíváncsi lennék hogy akinek ilyen kutyusa van, mennyire nehéz nevelni? Milyen a természetük. Fiú kutyám lesz. Mennyivel másabb a természete a szukáéhoz? Esetleg elő fordulhat hogy a kan agresszívabb lesz?
2021. máj. 22. 13:24
 1/5 anonim válasza:
100%
A goldenek nagyon barátságos és könnyen nevelhető kutyák, nem lesznek agresszívak. A kutyával kölyökkorban tisztázni kell, hogy te vagy a főnök.
2021. máj. 22. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Ha jó helyről veszed, szuper családi kutya.

Ha szaporítótól, akkor lutri. Ha mázlid van, egészséges, kiegyensúlyozott kutyát kapsz. Ha nem, akkor gyűjts állatorvosra, kiképzőre, aki ért az ideggyenge kutyákhoz.

2021. máj. 22. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos❤
2021. máj. 22. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Igaz, nekem labradorom van, de úgy tudom hasonló a természetük. A labrador is és a golden is nagyon barátságos kutyák, kedves természetűek, imádnak az ember közelében lenni, de nevelni természetesen muszáj, ugyanúgy, mint minden kutyát. Nagyon jó választás a golden retriver egyébként, szép kutyás éveket neked!
2021. máj. 22. 14:05
 5/5 Kr_Pan válasza:
69%
Érdemes víz közelben tartani(de persze nem kötelező!!!), mert magát a kutyafajtát kifejezetten arra tenyésztették ki, hogy a lelőtt kacsát pl. kihozzák a tavakból, így a víz az egyik lételemük, mint szórakozás. Illetve ebből kifolyólag a sarat, piszkot is szeretik, így időt kell szakítani a szőrük ápolására, mosására. Török Ábelnek (egy videós, youtube-on megtalálod) golden retrievere van, Toby. Ha érdekel, nézd meg a Toby vlogok első részeit(persze az utolsókat is tudom ajánlani, nagyon szórakoztató az összes :) ), sokat lehet belőle tanulni!
2021. máj. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!