Érdemes vesződni a kullancs kihúzásával?
Túl fáradt vagyok hozzá, hogy belemenjek a téma pszichés oldalába, (a testi, fizikai dolgokra már kaptál jó tanácsokat)
amit ehhez hozzá szerettem volna fűzni az csak annyi, hogy a testi ápolás egy bizalmi kérdés, ahol nem játszhat szerepet semmiféle izgágaság. Ezt tudni kell kezelni, tudni kell kontrollálni, egy bensőséges, harmonikus kapcsolatban, ahol tisztázottak dominancia viszonyok, evidencia, hogy kellő testi kontaktust tudjunk létesíteni a kutyánkkal. Ha egy szálka megy a talpába, begyullad a füle, toklász, egyéb bogáncs érzékenyebb területekre...
Ha együtt élek valakivel, akivel ráutaltsági kapcsolatban vagyok, ezeknek a dolgoknak természetesnek kell lenni.
Meg kell tanulni hogy kell lecsendesíteni, fizikailag, pszichésen, ez egy intim kapcsolat, de tanulható.
Bocsánat, hogy nem a konkrét kullancs problémádra válaszoltam, de a testi dolgokra már kaptál választ, viszont ha ezeknek a dolgoknak utána nézel, és rágyúrsz erre a témára, biztos vagyok benne, hogy hosszú távon tucatnyi hasonló problémádat oldja meg, ha ezen a helyzeten változtatsz.
Alapjaiban helyezed új dimenzióba a kapcsolatodat a kutyáddal.
Mi Bravecto tablettát használunk. Azért ha látnám hogy kullancs van a kutyában biztos nem hagynám benne…
Gondolom attól még nem ugrasz bele a csatornába mert előtte befújtad magad és hát nem számít mert jó illatod van. 😀
Mindenképpen szedd ki, ugyanis még lehetnek benne peték! Ha valahol leesik.. Ki tudja.
Én el is szoktam égetni emiatt a kullancsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!