Mit tegyek a kutyámmal rászokott a tyúkokra?
Csinálni kell egy erős kerítést!
Ha megérezte a vadászat ízét, nagyon nehéz leszoktatni róla.
Lehet tanácsot kérni szakembertől (kiképző)Minden attól is függ persze milyen fajta a kutya.
De addig is biztonságosan el kell Őket különíteni!
mindenkeppen el kell kuloniteni, az en kutyammal is az volt a baj, hogy mikor enni adtunk neki a tyukok is meg akartak kostolni es ez valtotta belole ki a vadaszati osztont.
azutan megvaltoztattuk a programot:-reggel mikor meg a tyukok nincsenek kiengedve akkor megetetjuk
-egy nap egyszer elmegyek vele egy nagyot kirandulni(olyankor is kap kajat)
-es eszte mikor mar a tyukokat bezartuk megint enni adunk es ilyenkor el is engedjuk
Szerintem erdemes kiprobalni...
Remelem segitettem
Annamari
Jóérzésű kutya játéknak tekinti,a vadászkutya jellegű mindíg prédát fog látni bennük. A helyedben jól elkülöníteném őket, szomorú tapasztalataim vannak. Tavaly egy éjszaka 6 tyúkot tüntetett el egy kerítésen átmászó kutya. Egyet széttéve otthagyott(onnan tudtam, hogy kutya lehetett) 5-öt elásva találtam meg a tyúkudvarban,egynek kikandikált a lába úgy vettem észre.
Másnap visszajött értük, hallottuk ahogy átugrik a kerítésen. Szóval ne kísérletezz, vigyázz a tyúkjaidra, a kutya az erősebb !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!