Egy kutya milyen messzire hallja az erdőben a fütyülést?
Elmentem sétálni a kutyámmal az erdőbe, és mindig jött, nem volt gond. Csak, bementem 1 pillanatra 1 barlangba, de, tényleg csak annyi volt. Mire kijöttem, nem volt sehol. Nagyon megíjedtem. Folyton fütyültem, de semmi, de ha hívom, egyből jön. Vagy 1 órán át hívtam, semmi. gondoltam nagyon messzire ment, ha nem hallja. Hát vissza jöttem, erre itt fekszik a kapu elött. Nagyon boldog voltam/voltunk. Pedig elöszőr volt itt, és tudta az utat vissza. Többet, sosem tévesztem 1 pillanatra sem szem elől.
De, azon gondolkoztam, hogy egy csöndes erdőbe ahol vannak zajok(madarak stb.) mennyire hallja a kutya, ha hívják? Szóval milyen messzire mehet el, hogy nem jön?
Szerencsétek volt, örülök. :)
"Többet, sosem tévesztem 1 pillanatra sem szem elől."
Ennek pont fordítva kellene lennie. A kutyának kell téged szemmel tartania, soha nem mehet olyan messzire, hogy elveszítsen szem elől.
Fiatal kutyus? Vagy nem régóta van nálad?
Mikor bementél a barlangba ő nem látott azt hitte, hogy hazamentél és a te nyomodon hazatalált.
Ha ilyen ismeretlen helyen mászkálsz, ne engedd a kutyádat látótéren kívülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!