Nem tudom de érdekes amit írsz.Azért mert egyik ismerősöm szinte mindennap fürdeti az ő mopiját és mikor kérdeztem tőle hogy nem e árt azt mondta nem.Te pedig 2 havonta fürdeted.Akkor most mi az optimális?Amúgy van Tescoban vagy Auchanban mopiknak való sampon úgy tudom
2021. máj. 8. 20:11
2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy nem szükséges gyakran fürdetni csak kb 4-6hetente. A lábait, fenekét stb ami könnyebben koszolódik azt kb heti 1-2x megszoktuk mosni, de nem teljesen megfürdetni. Szerintem fölösleges ha nem koszolja össze magát.
2021. máj. 8. 20:30
3/8 anonim válasza:
#1-es
Szerintem teljesen optimális 2 havonta fürdetni.
:)
Naponta túlzás szerintem...
Az én kutyám kinti (nem mopsz)
És télen nincs lehetőség megfürdetni, még sincs semmi baja.
Szegénykének a létezése minden perce kínzás, a gazdija meg még cukinak is tartja a szenvedését, légszomját.....
Remélem itthon is minél hamarabb betiltják ezeknek az agyontenyésztett kutyáknak a "forgalmazását"
2021. máj. 8. 20:41
5/8 anonim válasza:
Egyszerű kutyasapmont használok nem drága kategóriást. Nem érzékeny és nem allergiás semmire, néha néha fürdik arra teljesen jó
2021. máj. 8. 21:27
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2021. máj. 8. 21:57
7/8 anonim válasza:
Nem szabad sűrűn fürdetni a kutyát,főleg samponnal.Ha naponta bevágtat a természetes vizekbe/tócsába az más,mert az nem tartalmaz semmilyen keményítőt,klórt,egyéb vegyszert.A háztartásban lévő víz viszont igen és nagyon hamar szőrhulláshoz és bőrproblémákhoz vezet főleg,ha sampont is használsz.A 2 hónap teljesen optimális egy rövidszőrűnek is. :D
Én MyBullDogot használok mopsznak.
2021. máj. 10. 12:08
8/8 anonim válasza:
Szia. Nekünk két mopszlink van. Kb 2-3 havonta vannak fürdetve, attól függ. Mi a mybulldog Shop samponjàt hasznàljuk, és nagyon jó! Érdemes kipróbálni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!