Mennyit és mit lehet enni adni egy 6-7 hónapos pulinak! És inni mit ihat (vizen kivül) és mennyit?
Akkor még ne szoktasd le a gyakori kajálásról :) és lehetőleg mindig ugyanabban az időben etesd. Ha jól gondolom az ő "székrekedéséről" olvastam :( Örülök, hogy jobban van, jó tudni ezt az olivás-kamillás tippet :)
Egyébként milyen színű? :) Neked vannak mellette cicáid is? Mert a miénk imádja őket :) Kicsi korától együtt alszik velük :) Egyedül az anya cicával voltak bajok (a cica nem szerette) de már vele is megvan. :)
Üdv, egy pulimániás :)
Fekete a színe!
Van melette 2 macska,de velük 1 nap kb. csak 15-20 percet találkozik,amikor kiviszem a kertbe,mert ő benn van a macskák,pedig kinn!:):(
DE nem nagyon jönnek ki egymással!Meg mondjuk a cicákat nem is nagyon érdekli ő!:(:(:(
:)
Megkérdezhetem,kiváncsiságból,hogy hány éves vagy!
Cak ,mert már annyiszor válaszoltál a pulis kérdéseimre!:)( KÖSSZ!:) )
Szia!
22 vagyok, szóval nem egy tapasztalt vén róka, és nem versenyeztetjük, "csak" családtag! De azért igyekeztem utánanézni a dolgainak, meg volt előtte más kutyusunk. A puli van bent? :) Miért? Neki nagyon nagyon sok mozgás kell! Tudom, amikor meghoztuk, én is be akartam vinni, mert hideg volt, de tesóm (az igazi gazdi) nem engedte :) És tényleg jobb így. A miénk igazi kis kertészlány, a fehér bundácskája hamar szürkére vált :)
Mesélj, valamit a rosszaságairól :) Én már úgy várom, hogy lássam. Sajnos most nem vagyok otthon :( Imáááááááádom :) Persze a cicáinkat is :) A kiscicákat is szerette kiskoruktól fogva, vitte őket :) Imádnivaló, hogy milyen jól megvannak!
Üdv, egy pulimáinás :)
Szia!
Már biztos nagyobb a kutyusod, de az infó hasznos lehet. Sárgarépát mindig csempéssz a kajcsijába, akár főve akár nyersen reszelve. Állítólag jót tesz a szemének:)
Én azóta a leveseket rengeteg répával főzöm és mindig az Övé, mert imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!