Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit és mit lehet enni...

Mennyit és mit lehet enni adni egy 6-7 hónapos pulinak! És inni mit ihat (vizen kivül) és mennyit?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még ne szoktasd le a gyakori kajálásról :) és lehetőleg mindig ugyanabban az időben etesd. Ha jól gondolom az ő "székrekedéséről" olvastam :( Örülök, hogy jobban van, jó tudni ezt az olivás-kamillás tippet :)

Egyébként milyen színű? :) Neked vannak mellette cicáid is? Mert a miénk imádja őket :) Kicsi korától együtt alszik velük :) Egyedül az anya cicával voltak bajok (a cica nem szerette) de már vele is megvan. :)

Üdv, egy pulimániás :)

2008. dec. 9. 22:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Fekete a színe!

Van melette 2 macska,de velük 1 nap kb. csak 15-20 percet találkozik,amikor kiviszem a kertbe,mert ő benn van a macskák,pedig kinn!:):(

DE nem nagyon jönnek ki egymással!Meg mondjuk a cicákat nem is nagyon érdekli ő!:(:(:(

:)

2008. dec. 11. 21:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem,kiváncsiságból,hogy hány éves vagy!

Cak ,mert már annyiszor válaszoltál a pulis kérdéseimre!:)( KÖSSZ!:) )

2008. dec. 11. 21:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak nem pedig cak!!!Pulimániást kérdeztem az előbb!:)
2008. dec. 11. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

22 vagyok, szóval nem egy tapasztalt vén róka, és nem versenyeztetjük, "csak" családtag! De azért igyekeztem utánanézni a dolgainak, meg volt előtte más kutyusunk. A puli van bent? :) Miért? Neki nagyon nagyon sok mozgás kell! Tudom, amikor meghoztuk, én is be akartam vinni, mert hideg volt, de tesóm (az igazi gazdi) nem engedte :) És tényleg jobb így. A miénk igazi kis kertészlány, a fehér bundácskája hamar szürkére vált :)

Mesélj, valamit a rosszaságairól :) Én már úgy várom, hogy lássam. Sajnos most nem vagyok otthon :( Imáááááááádom :) Persze a cicáinkat is :) A kiscicákat is szerette kiskoruktól fogva, vitte őket :) Imádnivaló, hogy milyen jól megvannak!

Üdv, egy pulimáinás :)

2008. dec. 12. 13:58
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Már biztos nagyobb a kutyusod, de az infó hasznos lehet. Sárgarépát mindig csempéssz a kajcsijába, akár főve akár nyersen reszelve. Állítólag jót tesz a szemének:)

Én azóta a leveseket rengeteg répával főzöm és mindig az Övé, mert imádja.

2009. márc. 7. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!