Mennyit és mit lehet enni adni egy 6-7 hónapos pulinak! És inni mit ihat (vizen kivül) és mennyit?
hát szerintem inni tejcit ha szabad azt nemtom hogy szabad e :P hogy mennyit ( pff ) kb 2 decit este vagy reggel :)
enni meg vegyél neki olyan ,,pástétomokat" vagy olyan ALU ( vagy milyen ) tasakos kajákat
vizn kívűl nem kell neki más innivaló.a tej,az leht,hogy meghajtja majd.
enni száraztáp,konzerv,otthon külön neki főzött kaja.
tejet sajtot csokis nem szabad neki adni.
de lehett neki aprora vágott almát:D
:) Puliii (LL) Bocsi, de imádom a miénket :) Szóval tejet én se adnék neki, max kamilla teát (langyos, nálunk a cica szereti nagyon)... :) De a legjobb a víz.
Enni, tényleg jók a tápok, ilyenkor még juniort adjatok neki, mi reszeltünk bele neki répát is. Egészséges, tele van rostokkal. Egyébként igen, száraz és konzerv, otthoni kaja. De nem egy válogatós fajta, a miénk nyáron a meggyért és körtéért volt oda. :) Figyelj arra, hogy a kajcsija többféle husiból álljon össze, hogy már kicsiként megszokja az ízeket. Egyik nap csirke, másnap marha... Tudom, sajnos az előre elkészítétte junior kaják szinte mind csirkésék :( Nagyoknak meg már van nyúlcis, libás...szóval nem értem, hogy miért pont a kicsiknek nincs. Jah igen, azt hiszem, hogy a kutyáknak sem lehet malachúst adni. És persze ha te magad készíted neki, akkor semmi fűszer, de főzd, párold meg a husit.
Esetleg egy szörpösüvegnyi meleg vizet tehetsz a fekhelyére, hogy ne fázzon bár gondolom neki is nagy a budjája meg nem is ez volt a kérdés:) De én úgy imádom a mi puliszkánkat :) Sok örömet kívánok neked hozzá.
Jah mennyit...szóval mivel már nem annyira kölyök lassan lehet rászoktatni a napi háromszori kajálásra. A dobozokon, zacsikon meg rajta van, hogy mennyit kell belőle adni. Ha magad készíted a kajcsit, ne adj túl sokat, kár lenne felhizlalni. Foglalkozz vele sokat és szeresd nagyon. A puli nagyon ellenálló fajta.
Most került hozzátok? Vagy hogy-hogy csak most kezdett érdekelni, hogy mit adj neki?
Üdv, egy pulimániás :)
U.i.: amíg nem volt pulim, nem tudtam, hogy ennyire lehet őket imádni :)
Köszi a sok infót!Egyébként szombaton(6-án) került hozzám! De már előtte is tettem fel kérdéseket!
Mindenkinek köszi:)))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!