Aki külön főz a kutyának, miket szoktál főzni/adni, miből áll egy napi étele?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 12:18
11/19 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. 9, minek játszol orosz rulettet a kutyád életével? Ennyire leszarod hogy mi történik vele? Jó hogy nem patkánymérget adsz neki kis adagokban, mert "ennyitől úgy se lesz baja"... Bár nem sok különbség van e között, meg a között amit most csinálsz. Mi az istennek adsz neki csokit, de tényleg? Minek?
12/19 anonim válasza:
Persze, kedves 9-es, te se halsz bele az arzénmérgezésbe, ha mértékkel mérgeznek... legalábbis nem azonnal. :) Attól még nem lesz egészséges.
A hagymával és a csokival folyamatosan mérgezed a kutyádat. Egyszer kell csak rosszul lennie, nem többször.
13/19 A kérdező kommentje:
Mennyire kell megfőzni a húsokat (pl marha)? Annyira, mintha mi ennénk?
2021. máj. 4. 07:03
14/19 anonim válasza:
Abszolút nem KELL megfőzni a húsokat és a csontot pláne, kivéve a sertést és vaddisznót. Vagy a kutyák számára legideálisabb nyers étkezésen nem gondolkodtál?
15/19 anonim válasza:
Hát a csontokat csak akkor nem kell megfőzni ha az adott kutya nem úgy habzsol mint a miénk, ha nagyon gyorsab eszi és nem puha a csont akkor megakadhat a nyelőcsövén
16/19 anonim válasza:
Csontot főtten tilos adni, mert szilánkosra törik. Maximum nagy csontokat adj főve, mint pl egy marhalábszár, de azon meg alig van hús tehát nincs értelme főzni.
Magát a húst nem kell főzni, nyersen is adhatod, kivéve a disznót. Azt mindenképp főzni kell.
17/19 anonim válasza:
#16 en pl a farhátra gondoltam (#15) azon van hús is, csont is. Én azt mindig megfőzöm, egyben marad, és a kutya is megtudja enni
18/19 anonim válasza:
Persze, farhát az oké, az nem kis törékeny csont. De pl csirkecombcsontot vagy hasonlókat nem szabad főzni, én arra gondoltam.
19/19 anonim válasza:
Ebben igazad van, az tényleg össze törik kis szilánkokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!