Szokott valaki netről rendelni kutyatápot?
Két házzal arrébb levő 'szomszéd'unknak heti 1x hoz a GLS futár barna kartondobozban (zöld szalaggal körbetekerve) kutyakaját.
Nos, a kérdésem az volna, hogy így a csomagolás és a kiszállító alapján valaki tud nekem erről mesélni valaki bővebben?
A szomszéd eléggé fenyegető aurás, agresszív öreg, hozzá ha nem muszáj inkább nem is szólok soha. :D
Jó az a fajta kutyatáp? Ár/érték? Vagy valaki be tudja küldeni a webáruházat, ha ráismert a leírt paraméterek alapján?
Előre is köszi ^^
ma 18:58
Aztán mitől lesztek idegek a dobozok láttán? Pont olyan dobozban szállítják, mint bármely más árut.
11-es
Szerintem a futár arra gondol, hogy egy ilyen csomagok kb 30 kilósak és egy címre van 2-3 db is, ezen kívül túránként biztos van legalább 10-20 ilyen bazi nagy doboz a kocsijában, amit vinnie kell.
Lift nélküli 4 emeletesbe se könnyű felcipelni őket szerintem.
Köszönöm a további megerősítéseket,
a futárnak pedig ígérem, ha rendelek netről, még ha kártyázok, akkor is adok egy kövér jattot. :)
Pacsi nektek!
#10 és kit érdekel? Ez a munkátok, végezzétek el, elvállaltátok, pénzt kaptok érte. Én is elvégzem az enyémet.
Amúgy szoktam rendelni, mindig onnan, ahol a legjobb áron találom amit keresek. De csak kb 2 havonta, 15-18kg kutyatáp elég addig, nem tudom mit rendel ilyen gyakran.
16:
Múltkor áthallottam hogy valami haverja dicsérte a kutyáit, az meg mondta, hogy nagyon jó kaját talált nekik, amitől nem kakálnak hígat.
Az én kutyusomnak is sokáig ment néhány tápfajtától a hasa. Kikísérleteztem, melyik válik be neki, most lekopogom, elvan azzal.
De ha a doboz tartalma nem egy adott kutyatápgyártó termékét tartalmazza, hanem egyfajta gyűtjő-webáruház... nos akkor is megér egy próbát, hátha találok ott a mostanihoz képes olcsóbb, nem f*satós tápot. Szerencsére itt is vannak kis kiszerelések is, hogy próbálgassak.
Miert nem kerdezed meg?
He szomszed! Jol neznek ki a kutyak. Valami csodatapot kapnak? Meglehet tudni esteleg? Lehet en is kiprobalnam.
Ennyi. Lehet ez a beszelgetes utan mar nem is lenne olyan marcona figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!