Rámbíztak egy kutyát pár napra?
A gazdája beteg lett es korhazba kerult, nem ismerem a kutyat csak annyi, hogy a szomszed lakasban lakik es neha beszelgetunk a gazdajaval (huszoneves srac). 4 napig kell vigyázzak a kutyara (20 kilós keverék lany) odaadta a lakas kulcsát meg minden, 4-5 nap mulva tudnak a szulei a kutyáért jonni (erdelyiek). Nagyon szeretem a kutyakat es nekem is volt de iszonyuan felek, hogy valami baja lesz. Nagyon huz amikor setalunk a gazda azt mondta ilyenkor huzzak vissza erosen de en eleg alacsony meg gyenge vagyok, baromi faraszto.
Amugy jofej kutya, lakasban bujos es cuki de az utcan egyaltalan nem figyel ram. Tippek, hogyan setaltassam? Nagyon forgalmas helyen lakunk es mihelyt kimegyünk az utcara rengeteg inger..
Menjetek el kocogni. Utana nem fog huzni.
Mozgashiany miatt huz.
A kajajat seta kozben add neki es tanitsd parancsszavakra,amit otthon megtamitottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!