Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mélyen alvó, rettenetesen...

Mélyen alvó, rettenetesen hangosan horkoló, nagy testű kutyát éjszaka fel lehet ébreszteni - mondjuk - kutyasíppal?

Figyelt kérdés

Mik az esélyek rá, illetve, ha közel 0, akkor mivel próbálkozhatnék, ami nem zavarja a szomszédokat?

Általában körülbelül 3 méterre fekszik légvonalban, társasházban.

2021. máj. 2. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

Ja es nyaron az en nagy macko kutyam erosebben horkolt a meleg miatt es jon a nyar+nyitott ablakok.

Esetleg tedd at a haloszobat masik helysegbe ha van ra lehetoseg. A kutya ha mar most az erkelyen alszik akkor az minimum oktoberig ott is marad, jon a meleg. Fuldugo segithet ha nem jo az alvasod. De akkor nem fogod hallani az ebresztot se reggel.

Esetleg hangtompito arra a reszre? Mar letezik sok variacio ra.

2021. máj. 2. 17:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a további válasz(oka)t.

Sokat dolgozok, szinte minden nap hulla fáradtan fekszem le, de akadnak olyan zajok, amiktől ilyenkor sem tudok aludni. Füldugót - több okból kifolyólag - nem fogok használni.

Értem egyébként a jótanácsokat, értékelem is, de az alapvető szituáció az az, hogy egy idegen kutyája miatt nem alszom egy társasházban, ami nem egy "oké" szituáció.

Ne nekem kelljen már életvitelt/hálószobát/lakhelyet váltanom ezért :)

2021. máj. 2. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én panelban lakom, volt már dolgom rosszabb hangszigetelésű nyaralóval, de azért itt köztudottan terjednek a hangok, néha nem is lehet beazonosítani, honnan. Nekem bevált, ha időzítőre kapcsolom a tévét halkan, ami eléggé elnyomja a zavaró zajt, de nem is olyan hangos, hogy mást zavarjak vele, és x idő múlva magától kikapcsol. Olyan műsort választok, ami eléggé érdekel, hogy arra tudjak inkább fogyelni, de ne legyen túl feszült, hogy aztán amiatt ne tudjak aludni, szóval pl egy izgalmas akciófilm nem jó, én pl a tudományos ismeretterjesztő csatornákat szeretem.
2021. máj. 2. 23:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Ez így igaz, azt is hallani északa, ha valaki emeletekkel arrébb zajong, panel, én is tudom, hogy ez ilyen. A felettünk lakók 1 óra körül szoktak zuhanyozni, reggel 7 körül pedig labdát pattogtatnak. Sok zavaró tényező tud lenni, ilyen ez, de ezzel az órákon át tartó mély horkolással nem fogok tudni megbarátkozni.

Nekem is akadnak praktikáim, a tiedet is szoktam olykor űzni, emellett nyugizenét hallgatok a telefonomról, de sajnos ezeket a frekveniákat nem nyomja el egyik sem, és mindegy, mennyire vagyok fáradt, kimegy az álom a szememből.

Még nem tudom, milyen irányba fogok elindulni, de ez így nem maradhat.

2021. máj. 3. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, kitartást, esetleg egy névtelen levelet bedobhatnál a lakó postaládájába.
2021. máj. 3. 09:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságot, és az értelmes hozzászólásokat!
2021. máj. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!