Mélyen alvó, rettenetesen hangosan horkoló, nagy testű kutyát éjszaka fel lehet ébreszteni - mondjuk - kutyasíppal?
Mik az esélyek rá, illetve, ha közel 0, akkor mivel próbálkozhatnék, ami nem zavarja a szomszédokat?
Általában körülbelül 3 méterre fekszik légvonalban, társasházban.
Ja es nyaron az en nagy macko kutyam erosebben horkolt a meleg miatt es jon a nyar+nyitott ablakok.
Esetleg tedd at a haloszobat masik helysegbe ha van ra lehetoseg. A kutya ha mar most az erkelyen alszik akkor az minimum oktoberig ott is marad, jon a meleg. Fuldugo segithet ha nem jo az alvasod. De akkor nem fogod hallani az ebresztot se reggel.
Esetleg hangtompito arra a reszre? Mar letezik sok variacio ra.
Köszi a további válasz(oka)t.
Sokat dolgozok, szinte minden nap hulla fáradtan fekszem le, de akadnak olyan zajok, amiktől ilyenkor sem tudok aludni. Füldugót - több okból kifolyólag - nem fogok használni.
Értem egyébként a jótanácsokat, értékelem is, de az alapvető szituáció az az, hogy egy idegen kutyája miatt nem alszom egy társasházban, ami nem egy "oké" szituáció.
Ne nekem kelljen már életvitelt/hálószobát/lakhelyet váltanom ezért :)
Ez így igaz, azt is hallani északa, ha valaki emeletekkel arrébb zajong, panel, én is tudom, hogy ez ilyen. A felettünk lakók 1 óra körül szoktak zuhanyozni, reggel 7 körül pedig labdát pattogtatnak. Sok zavaró tényező tud lenni, ilyen ez, de ezzel az órákon át tartó mély horkolással nem fogok tudni megbarátkozni.
Nekem is akadnak praktikáim, a tiedet is szoktam olykor űzni, emellett nyugizenét hallgatok a telefonomról, de sajnos ezeket a frekveniákat nem nyomja el egyik sem, és mindegy, mennyire vagyok fáradt, kimegy az álom a szememből.
Még nem tudom, milyen irányba fogok elindulni, de ez így nem maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!