Hentesboltból vagy vágóhídról próbáljak meg húst venni kutyának valót? mit mondjak, hogy lejártat akarok venni? attól nem lehet baja? vágóhídon meg csak friss húsok vannak? van pár szárnyas feldolgozó a környéken. E-mailre senki nem válaszolt.
ja, és meddig kell fagyasztani, ha szükséges egyáltalán?
nyersen etetek
Akkor nem lejárt, csak embereknek nem eladható... 60-80 ft-ért / kg
gyakran olvasni ilyet, hogy van, aki csak azzal etet.... nem romlott, de embernek nem eladható, így fogalmazok akkor
"Kutyának való nyers hús nincs"
Ennek így semmi értelme... A farkasok szerinted mit esznek?
Nekem ugyanez a problémám, h honnan szerezzek legolcsóbban nembaromfit. Sima BARF boltból a gatyám is rámenne, ha birkával akarok etetni németjuhászt.
Hentestől meg tartok h sittes húst ad el nekem, így is állandó visszatérő hasmenése van a kutyának, sovány - nem fosatnám meg tisztázatlan körülmények közül szerzett hússal.
Nekem nem probléma 100 kg húst, nyesedéket venni
akkor marha vágóhídat hívjam fel?
ott mennyibe kerülhet a nyesedék?
és hogy szerezzek? azt mondjátok meg
illetve nekem jó a baromfival való etetés, imádják
nem akarok birkával etetni
a farkasok nem, de te igen... így jó lesz a kutyának is feltételezem
vágóhídról mint magánszemélynek adnak el szárnyast?
mekkora tételre számíthatok szerintetek és milyen árra?
A gazdi azert gazdi azaz a fonok attol fonok,h minden kockazatot o vallal: a husbol eloszor te eszel es utana adsz belole a kutyadnak. Olyat ne vegyel,amit te nem eszel rendszeresen es joizuen. Ezert jar a kutyatol a tisztelet es szofogadas.
Meg minden egyeb szituban neked kell fellvallalnod a kockazatot!!!
Azaz en is hentestol veszem a hust es en is azt eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!