Hány évig élt a kutyád és milyen fajta kutya volt?
Irjam le legközelebb kinek szánom a kérdést? Nyilván azoktól kérdezem,akiknek volt már kutyájuk, és nem azoktól,akiknek nem volt még.
Ha nem volt, nyilván nem tudsz rá válaszolni és kész. Dedó
Két németjuhász keverékünk volt menhelyről, együtt hoztuk ki őket, mert közös kennelben voltak és nagyon jól összebarátkoztak.
A fiú Dewon, 7 éves volt, a lány Sába, 5 éves volt. Mindketten 7 évet éltek még velünk, először Dewon halt meg, néhány nap múlva Sába.
""Honnan tudod hogy volt/van kutyám? Mi van ha nincs? Ilyet természetes, hogy mindenkinek kutyája van? :D ""
Én erre a 3 mondatodra reagáltam... :)
A kérdés amit feltettem teljesen normális. Hogy kinek szánom a kérdést, nyilván azoknak,akiknek volt már kutyája.
Ha nem volt még kutyád, nem tudsz rá válaszolni, ha volt már kutyád, tudsz rá válaszolni. Ennyi. Nagyon szeretem a kutyákat, és egy ilyen kérdés alatt nem fogok értelmetlen emberekkel feleslegesen vitatkozni, további szép napod neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!