Hogyan tudom meggyőzni a szüleimet hogy kapjak egy kutyát?
#10 De szemét vagy.
Elvárod, hogy a gyereked felelősségteljesen viselkedjen, de tőled azt látja, hogy annyi a kutyatartás, hogy néha megsimized, plusz ha valami nem tetszik bezáratod a kutyát.
Gratulálok.
#11:
Te kis hisztérika, a #10-es sehol nem írt olyat, hogy ha nem tetszik valami, akkor be lesz "záratva". Ő egyszerűen nem akar kutyát a lakásába, az meg valóban elég hülye húzás, hogy minden előre megbeszélés nélkül a gyerek hazaállít egy blökivel, hogy na most ő velük fog lakni. Ebben nem a gyerek dönt, ezt el kell fogadni. Valószínűleg te is gyerek vagy még, azért habzik ennyire a szád.
Szerintem sehogy. Kis lakásban laktok.
Sok ember úgy van vele hogy a kutya nem bentre való. Aranyosak a pici kutyák, de pl én se bírnék egyet elviselni a házamban semmi pénzért.
Ha tönkretesz valamit, mondjuk megrágja a kanapét kifizeted azt is?
Ha ők nem akarnak, nem lesz kutya. Ennyi.
Ugyanis pl neked NINCS megtakarított pénzed, hogy álld egy felmerülő, komolyabb beavatkozás több tízezres költségeit. Többek között, plusz te elmész egyetemre, koliba, pl. ahová még mindig nem lehet kutyát vinni, vagy albérletbe, ahol szintén vannak megszorítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!