Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom meggyőzni a...

Hogyan tudom meggyőzni a szüleimet hogy kapjak egy kutyát?

Figyelt kérdés
Kicsi korom óta szeretnék kutyát! A szomszédnak van két kutyája őket szoktam sétáltatni, van elég spórolt pénzem az elkezdéshez és tudok diák munkát is vállalni. Van egy húgom is tehát amikor esetleg én nemtudom valamiért levinni sétálni ő letudja vinni! Lakásban élünk nem olyan nagy ezért én egy kisebb testű kutyát is szívesen nevelnék de szüleim szerint a kutya az legyen nagy! De mivel lakásban nem fér el ezért egy kissebb vagy egy közepes méretű kutyát szeretnék úgy is az enyém lesz! Szóval van bárkinek bármi ötlete hogyan tudnám őket meggyőzni?

2021. ápr. 30. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

#10 De szemét vagy.

Elvárod, hogy a gyereked felelősségteljesen viselkedjen, de tőled azt látja, hogy annyi a kutyatartás, hogy néha megsimized, plusz ha valami nem tetszik bezáratod a kutyát.

Gratulálok.

2021. ápr. 30. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

#11:

Te kis hisztérika, a #10-es sehol nem írt olyat, hogy ha nem tetszik valami, akkor be lesz "záratva". Ő egyszerűen nem akar kutyát a lakásába, az meg valóban elég hülye húzás, hogy minden előre megbeszélés nélkül a gyerek hazaállít egy blökivel, hogy na most ő velük fog lakni. Ebben nem a gyerek dönt, ezt el kell fogadni. Valószínűleg te is gyerek vagy még, azért habzik ennyire a szád.

2021. ápr. 30. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
12#: én szülő vagyok, nem is egy kölyöké, mégis összehúztam a szemöldököm. De mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja.
2021. ápr. 30. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sehogy. Kis lakásban laktok.

Sok ember úgy van vele hogy a kutya nem bentre való. Aranyosak a pici kutyák, de pl én se bírnék egyet elviselni a házamban semmi pénzért.

Ha tönkretesz valamit, mondjuk megrágja a kanapét kifizeted azt is?

2021. ápr. 30. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Állandóan tajarithatsz majd utána ha hullik a szőre.
2021. ápr. 30. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők nem akarnak, nem lesz kutya. Ennyi.

Ugyanis pl neked NINCS megtakarított pénzed, hogy álld egy felmerülő, komolyabb beavatkozás több tízezres költségeit. Többek között, plusz te elmész egyetemre, koliba, pl. ahová még mindig nem lehet kutyát vinni, vagy albérletbe, ahol szintén vannak megszorítások.

2021. máj. 2. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!