Meg fogja enni a nyuszimat a kutyám?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy törpenyuszit. A kérdésem az lenne, hogy nem fogja megenni a kutyám, mivel rengeteg szárított nyuszifület befalt már jutalomfalatként.2021. ápr. 29. 16:47
11/19 anonim válasza:
Ki fogja nyírni. Ne engedd őket össze soha - ettől még lehet persze nyuszid.
12/19 Kopasz1977 válasza:
Szia, nekünk oroszlánfejű törpe nyuszink van, egy pitbullal, a kutya pici volt, mikor a nyuszi mellé került, hamar összeszoktak, van hogy a kutya kosarában alszanak. Érdemes megpróbálni, hátha sikerül őket összeszoktatni, viszont az akita elég öntörvényű, nem biztos, hogy érdemes vérmes reményeket táplálni
13/19 anonim válasza:
Nekem egy keverék kutyusom van, remekül kijönnek a nyuszival. Játszanak, szaladgálnak, tényleg mintha tesók lennének.
14/19 anonim válasza:
Ilyen információk alapján nagyon nem ajánlom.
15/19 anonim válasza:
Az enyem csak akkor enne meg ha a nyuszi belebujba a konzervbe :)
16/19 anonim válasza:
Te ismered egyaltalan a kutyad fajtajat???? Ha ismerned, ezt a kerdest most fel sem kellett volna tenned. Az ilyenbol lesz a vegen az, hogy leoli az osszes haszonallatot a kutya, ami vegulis vadaszatra lett tenyesztve.
17/19 anonim válasza:
A nyúl prédaállat, nem hagyjuk felügyelet nélkül a kutyával. Az enyém kiskora óta szoktatva van minden állathoz, így ő sem a macskákat sem a szárnyasokat nem bántja. A tiédet viszont nem ismerem, ráadásul azt írod, hogy csirkét már kapott el, szóval ne hagyd felügyelet nélkül őket együtt!
18/19 anonim válasza:
Nekem amstaffom van, összeengedtem a nyuszimmal, amikor a kutyám 2,5 hónapos volt. Fokozatosan szoktattam, így sem nyulat, sem más kisebb állatot nem bánt, maximum összenyal.
De sosem hagytam őket felügyelet nélkül, mert akkoriban még nagyon engedetlen volt a kutyám. Azóta már egész délutánokat töltött kis csibékkel, a csibék pedig köré gyűltek melegedni...
Mindegy, milyen fajta a kutyusod. A szoktatás számít. Egy tacskó is leöli a nyulat, ha még életében nem nevelték állatszeretetre.
19/19 ANONYMUS* válasza:
Nekem van nem etem se a macxska se a kutya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!