Mi lehet a baja a nyuszimak?
Sziasztok!
Tegnap amikor a nyuszimat ki akartam engedni észrevettem, hogy húzza az egyik hátsó lábát, aznap nem tudtam elvinni orvoshoz, meg gondoltam hátha jobb lesz holnapra.
Ma este már mind a két hátsó lábát csak húzza maga után, az egyikkel még kicsit tud menni, de az egész hátsó felét húzza maga után. Természetesen reggel amint lehet viszem az állatorvoshoz, a kérdésem csak az, hogy ha volt már ilyen valakivel akkor nála mit csinált a szakember, mire számítsak?
Nem esett le valahonnan?
Lehet lebénult, de akkor nem sok esélyt látok a túlélésre,de aztán minden megtörténhet...
Sziasztok!
Leírom mi lett a nyuszimmal, hátha valakit érdekel, vagy tudok segíteni. Először is tisztáznám, hogy nem lett belőle pöri vagy más nyalánkságok 😉. Az orvos adott neki több injekciót is ill. Antibiotikumot. Kaptunk egy orvosságot ami az emésztést segítette, ez ilyen paszta féleség volt amit a szájába kellett nyomni tubusból. 1 hétig kapta reggel, este a gyógyszert illetve az első 1-2 napban még vizet is kellett fecskendőből adnom neki mivel nem nagyon ivott. Mostmár elfogyott a gyógyszer, és javult a lába. Ami meglepő, hogy a kedve ugyan olyan jó volt végig, ha nem láttam volna a lábát nem hittem volna el, hogy beteg.
Szóval mostmár jobb a lába, de még mindig kicsit billeg rajta, de én úgy látom, hogy napról napra javul. 🙂
Végre egy kérdező aki nem tossza tele az egész szöveget szomorú smile-val!
Pl.: Kapott gyógyszert :(
Kapott szurit :((((
De amúgy jobbulást neki!
Szia!
Örülök, hogy gyógyul a nyuszid.
A probléma okát, hogy mi történt a lábával megírhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!