Kutyáknak lehet adni embereknek szánt izületvédőt?
Figyelt kérdés
Van egy 3,5 éves labradorom. Az egyik labradoros csoportban írta egy tenyésztő, hogy nyugodtan adjunk nekik embereknek szánt izületvédőt, mert harmadannyiba kerül és több benne vmivel a hatóanyag, illetve elvileg nincs bennük semmi, ami árthatna a kutyáknak. Ez igaz szerintetek? Írtam külön a tenyésztőnek, de nem válaszolt. Megnéztem és tényleg töredékébe kerül pl. egy BioTech-es izületvédő, megnéztem az összetételét is és nem találtam kutyára káros dolgokat benne.
Előre is köszi!
2021. ápr. 29. 15:23
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem, hogy még nagyon sokáig, jó egészségben velünk lesznek a labijaink! <3
2021. máj. 8. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!