2/17 anonim válasza:
A kutya az ugat. Ha nem, akkor vonyít. Ha nem tetszik ne legyen kutyád
4/17 anonim válasza:
Francia bulldogom van, csak ha játékra hív egy kutyát akkor ugat, amúgy soha.
Ezt értsd szó szerint, soha nem ugat máskor.
5/17 anonim válasza:
A husky! Az alig ugat! Az utcánkban is van egy husky, azt nagyon ritkén hallom ugatni.
6/17 anonim válasza:
Igen, csak a huskyknak nagyon nehéz kielégíteni az igényeit, és rendesen megnevelni, hiába gyönyörűek, én senkinek nem ajánlanám ismeretlenül.
8/17 anonim válasza:
Az én németjuhászom nem ugat, csak vakkant párat ha valaki megáll a kapuban. 1 utcával odébb a németjuhász 0-24 ugat. Szóval nem fajtafüggő, inkább nevelés kérdése. Én mindig rászóltam amikor feleslegesen ugatott.
9/17 anonim válasza:
Az amstaffomat ugy kellett megtanitani ugatni, egyebkent nem ugat, csak nagyon ritkan, ha ismeretlen jon, vagy neha álmában vakkant parat. Jatek kozben is neha, ha felporog, de amugy semmi hangja.
10/17 anonim válasza:
Nekem a beagle-m volt szinte néma. Más kutyákra, emberekre sose ugatott, csak nagyon ritkán izgalmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!