Mit lehet tenni a szomszéd kutyával?
A szomszéd sokszor kiengedi a kutyáját, aki pedig nagyon agresszív és a múltkor majdnem leszedett a bicikliről is, szerintem idő kérdése mikor harap meg valakit rendesen...
Mondta a csávónak, hogy ez így nem normális dolog, de csak nevet, meg azt mondja amelyik kutya ugat, az nem harap. Na ja, de alapból ez a kutya morog, vicsorít. Nem lehet sokszor hazamenni se tőle.
Ez egy megyeszékhelyen van. Mit lehetne tenni? Olvastam hasonló kérdéseket, de nagyon választ nem találtam sajnos.
Olyanon meg nem gondolkodtal, hogy inkabb ossze kellene baratkozni a kutyaval? Azert acsarkodik veled mert erzi, hogy be vagy szarva.
Szedd ossze magad, ebben a tortenetben te vagy a gyenge lancszem! :)
Ha az a kutya meg akart volna harapni,mar megharapott volna.
Nem fog megharapni,csak a mozgasigenyet elegiti ki futassal.
Azert mert fut meg ugat,meg nem agressziv. Az ugatassal jatekra hiv.
Enyemre is mindig azt hiszik,h azert fut a bicajos utan,mert meg akarja tamadni. Nem!! Egyszeruen szeret futni meg kergetozni. Soha senkit nem harapott meg bicajon vagy futva. Ne ijedj meg a kutyaktol!
Gondolkozz el,hogy miert vagy ennyire bszari. Meg miert ne baratkozhatnal ossze vele par szeletke hussal? . 1-2x viszel finom sulthust az ebededbol es mindig orommel fog fogadni a kutya.
Hidd el nekem,h nagyra fogja ertekelni a finom sulthust !! Az ilyen elhanyagolt kutyak nagyraertekelik,ha torodik veluk vki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!