Vad, mindenkire támadó kutyát hogyan vigyünk állatorvoshoz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:16
21/34 anonim válasza:
Valszeg chip sincs benne, ha nincs, én fognám és beadnám a menhelyre orvos és gyors egyeztetés után. Nem kedves dolog de ez egy mocskos állatkínzó. És ha kirakják egy telekre, ott sem fognak vele foglalkozni.
22/34 anonim válasza:
Mennyire súlyos az eset?
Még én is simán elvinném onnan ha nincs benne chip nem kell ahhoz menhely.Van autóm,rendbe tudom szedni orvossal,és szerintem semmi nem hiányzik neki a neveltséghez csak egy kis tényleges foglalkozás..
23/34 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vele foglalkozni, engem is támad a kutya, szóval engem nem igazán érdekel, hogy hova kinek adja.
Csak megkért, hogy segítsek akkor segítek.
Amúgy kb. Már egyáltalán nincs szőre és mindenhol rózsaszín-vörös a bőre.
Szóval elég súlyos.
Nincs benne chip, oltás, de azt is akar belerakatni.
2021. ápr. 29. 11:36
24/34 anonim válasza:
Kedves vagy hogy leszarod mi van a kutyával, csak az állatkínzónak akarsz segíteni.
25/34 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyám, én mondtam neki, hogy hogyan kéne tartani, de többet nem tudok tenni, nem akarok beleszólni.
2021. ápr. 29. 11:54
26/34 anonim válasza:
Vannak már kifejezetten állatos taxik, szállítók, keress rá googleban. Kértek nyugtató pasztát a dokitól, amit előtte otthon beadtok neki. Az előtt persze le kéne mérni, hogy hány kiló. Ami nagyon nehéz lesz, ha a saját gazdáját is támadja...Ja és a pasztát nektek kell belenyomni a szájába, az sem lesz egyszerű. De minél előbb intézzétek, mert nem normális, hogy ennyit várt az orvossal. Utána meg ne legyen kutyája, tilos már láncon tartani a kutyát, rohadt állatkínzó.
27/34 anonim válasza:
Jó,ha nem megy a dolog írj rám.Elmegyek érte.(22-es voltam.)
De akkor nem is adom vissza,nincs utána reklamálás.
28/34 anonim válasza:
Kérlek, engedd hadd segítsen #27.
30/34 anonim válasza:
Valószínűleg nem él, vagy csak vegetál szegény, de biztosan nagy kínok között. Még csak egy kölyök lényegében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!