Mit tennètek a helyemben?
Sziasztok! A vèlemènyeitekre vagyok kiváncsi. Szóval az a helyzet hogy anyával vettünk egy kiskutyát. Ès ugye èn koleszos vagyok de erősen gondolkozom rajta hogy inkább haza járós leszek. Mivel a kutya nagyrèsze az èn felelőssègem. Persze ha koleszos lennèk, akkor is lenne ki foglalkozzon vele mert apa szinte mindig itthon van. De egyszerűen nem tudnám egy hètre itt hagyni. Kb 40 perceket buszoznèk a suliig. De engem nem zavar, mègha koliba sokkal egyszerűbb is volt a tanulás, a suliba járás meg stb.,akkoris ugy vagyok vele hogy inkább bejárós leszek mert a kutyám mindennèl fontosabb.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Ha lenne ki foglalkozna a kutyátokkal, akkoris inkább itthon maradnátok vele?
(+ egy hètig tuti nem birnám ki nèlküle)
A kutya jól meglesz,ha elvan a szüleiddel /ők is vele, emiatt nem kell aggódnod.
Ha az idődbe belefér tanulás/egyéb mellett, akkor simán buszozhatsz.
Nekem van egy blökim, idén lesz 7 éves, gimi végén hoztuk el, utána egyetem stb, sajnos csak hétvégente jutottam haza. De tök jól bírtuk mindketten,illetve anyukámmal is nagyon jól elvannak.
Tavaly viszont külföldre költöztem és sajnos nem tudtam magammal hozni. Borzasztóan érzem magam, hiába kapok mindennap jó híreket a kutya felől. Egyszerűen úgy érzem, teljes csődöt mondtam gazdiként, főleg most, hogy a covid miatt nem lehet úgy utazni és 3 hónapja nem láttam.
Annak viszont roppantul örülök, hogy nem lett depressziós vagy ilyesmi. És tényleg, jól elvan, ugyanolyan, mint volt. Szóval engem jobban érint a dolog, mint a kutyámat.
Szerintem megér 40 percet, de eleinte lenne csak nehéz, hogy hétvégén látod. Ezt a te napi rutinodnak kell meghatároznia, hogy tudsz-e utazni.
#21 az utazással nem lenne baj, simán belefèrne az időmbe, az a nagy szerencsèm van hogy nem muszáj kolisnak lennem mer a 40 perc buszozás tènyleg simán belefèr, szóval dönthetek hogy 1 hètig nèlküle leszek vagy kisebb nehèzsègekkel bejáros leszek ès látni fogom minden nap:) ès nagy valószínűséggel az utolsót választom.
Neked pedig kitartást..a lènyeg hogy a kutyád boldog ès jó helyen van, jó emberekkel. Ès ne hibáztasd magad, (gondolom nem direkt nem vitted magaddal), a kutyának mindig is te leszel a gazdája ès hu minden tisztelem a tièd hogy ilyen erős vagy, ebben a nehèz helyzetben. Hidd el ha lesz rá alkalom hogy találkozz vele, úgy fog neked örülni mint mèg soha:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!