Öreg (15 éves) yorkimnak büdike a szája, a fogai már potyognak. Érdemes orvosnak megmutatni?
Egyébként nagyon jó egészségnek örvend, de 1-2 éve a fogai már vacak állapotban vannak. Fogköves, van egy vadhús az ínyén, néhány foga már kiesett. Látszólag nem fáj neki, vagy legalábbis az evés nem jelent neki problémát :D
Semmilyen altatásos / bódításos műtétet nem vállalnék már be vele. De így meg azt érzem, hogy elhanyagolom. A múltkor voltunk hasi ultrahangon és a doki mondta is, hogy büdös a szája...mondtam, hogy igen, nekem is feltűnt. Lehet, hogy arra célzott, hogy kellene valami fogászati vizsgálat, vagy beavatkozás.
Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek érdemes e kezdeni vele bármit?
BARF-os.
Csontosnak csirkenyakat kap, de már azt is darálva 1-2 éve, mert láttam, hogy gondot jelent neki a megrágása.
A fogkövességtől gyulladt az íny. Ez okozza a büdös szájszagot.
Ha jól tudom, van már altatás nélkül is lehetőség fogkőleszedésre.
Lol, jujj 15 éves, már ne cipeljük orvoshoz.
Mi a fax?
Ezek szerint a 65 éves anyádat sem vinnéd orvoshoz, mer annak már mindegy, igaz?
minden féle képpen érdemes megmutatni orvosnak
kitudja mi derülhet ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!