Milyen természete van a Bobtailnek (Óangol juhászkutya) és mért csonkítják le a farkukat?
Jamie és a csodalámpa - volt egy ilyen rajzfilmben :)
szerintem jámbor mint amik terelésére használták anno :)
ezt a csonkítást meg baromságnak tartom
standard szerint rövid a farkuk, ezért.
Nagy, mackók, ugribugrálósak, nagy mozgásigényűek, és rengeteg szőrápolást igényelnek.
12 évig volt Bobtailünk, Boni.
Tündéri állat volt. Szófogadó, jámbor, barátságos. Elsőre kicsit bambának tűnik, de egyébként okos jószág. 3 éves húgomat meg is mentette!!!
fél percre nem figyeltünk rá, és kitotyogott valahogy a kapun, a kutya feküdt elé, nehogy elüssék... persze addigra odaértünk, de azért ugatott rendesen hogy baj van :)
Szóval érdemes ilyen kutyát szerezni, tökéletes társ!
A farok csonkításnak nincs semmi értelmes magyarázata, régebben ez volt a divat. Mostanában sok hosszú farkú bobit láttam, úgyhogy remélem lassan leszoknak róla :P
Jajj, hát én úgy imádom a miénket:D nagyon aranyos, és eszméletlenül okos, meg egyben hülye is:D lehet vele birkózni, akármit csinálsz nemharap meg, és ugat mindenkit :D
a miénknek szerencsére megvan a farka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!