Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális hogy ennyire védi a...

Normális hogy ennyire védi a kölykeit a labrador szuka kutya?

Figyelt kérdés
Ma elmentünk kölyök kutyát nézni a párommal. Minden képpen golden, vagy labrador retriever kutyát szeretnénk. 70 ezerért árulják a kutyusokat. Sok jót olvastunk a labradorok, többek között azt, hogy ember szerető, szelíd, és egyáltalán nem hajlamos agresszióra,mindenkivel barátságos. Hat mikor oda értünk, már eléggé ugatott ránk, meg morgott. Elvileg azért mert védi a kölykeit. Azt mondták legalább is hogy nem bánt senkit, csak most nem tudják mit csinálna a kölykeit miatt. Kicsit féltem is tőle őszintén szólva, sokszor oda jött és ugatott. Kicsit morgott is egyet. Nem bántott senkit csak azért ilyesztő volt. Az apjuk is be volt zárva egy kenelbe, mert elvileg félnek hogy bántja a kölyköket. Meg simogatni se lehetett, de őt se mertem. A gazdikkal normális volt, viszont idegenekkel nem tűnnek barátságosnak. Pedig nem így tudtuk. Azt hittem kenyérre lehet őket kenni. A kölykök nagyon aranyosak, csak félek ők is agresszívak lesznek. Bár nyilván nevelés kérdése, elvileg nem sokat foglalkoznak velük, mert nincs idejük 3 gyerek mellett. Sokszor be van zárva főleg a kan a kenelbe. Szerintetek jó ötlet elhozni onnan egy kölyköt?
2021. ápr. 25. 20:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
2021. ápr. 25. 22:25
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

"Azért még nevelhető?"

Ha idegbeteg, akkor nem. Márpedig sanszos, hogy ez nem "sima" agresszió, mivel ezek a fajták genetikailag barátságosak, ha csak neveletlenek lennének, maximum halálra nyálazna meg ugrálna, mert nem tudja hogy kell viselkedni, de az agresszió egy ilyen kutyánál nagyon más téma.

2021. ápr. 25. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem szamit agresszivitasnak az anya kutya vedelmezo osztone a kicsik irant.

Nem agressziv az anyakutya.

A kolyok olyan lesz,ahogy bansz vele illetve,ha kozlod kutyanyelven,h te vagy a fonok(=azaz betartod a sorrendisegi szabalyokat a hozzadkolgozesetol fogva mindig!!) ,akkor nyugis kutyalesz.

Alacsony energiaszintu kolykot valassz. Az oreg kutya szuloktol alacsony energiaju kolyok szuletik.

2021. ápr. 26. 00:57
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

Miert adsz 70ezret egy szaporitonak? Egy fajtatiszta labi 300ezertol kezdodik.

70 ezret miert kernek, ha nem is kerult nekik semennyibe? A szukanal lehet meg allatorvos se volt, szocializacio 0, kutyatap szerintem 0.

A kiskutya elso hetei nagyon fontosak, hogy mit tanul az anyjatol. A kutyus nem lat semmit.

A tenyesztok foglalkoznak az anyaval (elotte, kozben es utana is) es a kolkokkel is. Egy jo tenyeszto 2 honapon keresztul a kutyakkal egy helyisegben alszik, igy a kutyusnak termeszetes lesz az embere es az allat kozelsege.

Ha nem szocializalt a kutya abbol problemak lehetnek.

Egyebkent hiaba emberszereto a labrador, ha nem fajtatisztat veszel ne vard el ugyanazt a karaktert, minoseget.

Szerintem is inkabb fogadj orokbe fajtatiszta nagyobb labit.

Egy labrador gazda

2021. ápr. 26. 07:44
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérelem olvasd el ezt a könyvet mielőtt ideg gyenge, szaporított kutyát veszel.

[link]

2021. ápr. 26. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!