Normális hogy ennyire védi a kölykeit a labrador szuka kutya?
Szaporitokat nem tamogatunk kerdezo, legyen eszed! Szerinted jo otlet onnan elhozni egy kutyat? Komolyan? :D
Keress fel szepen egy tenyesztot, ha egeszseges kutyust szeretnel. Ne ezen sporolj, mert aztan majd kapsz egy ideggyenge, epilepszias, diszplazias kutyat, akire az egesz fizetesed ra fog menni.
"Nem akartak kölyköket elvileg."
De azért 70 ezret elkérnek a kölyökért.
Szülők 0 szocializáció. / csak az udvar és a kennel/
A saját gazda nem tudja, miként reagál a kutyája pl a kölykeire /kan/.
A labi is dp-re hajlamos. Kétlem, hogy szűrve lettek volna a szülők.
Ahol "elvileg" nem akarnak kölyköt, ott ivartalanítanak, vagy minimum távol tartják tüzeléskor a két kutyát egymástól.
Nehogy onnan hozzatok kutyát !!
Az egy szaporító, ki tudja milyen genetikai betegségeik vannak már a szülőknek, hát még a kölykök miket örökölhetnek !!
Keressétek fel igazi, felelősségteljes, lelkiismeretes, hivatalos tenyésztőket, akik foglalkoznak is a kutyákkal és fontos nekik az egészségük és a boldogságuk !!
Nekem goldenem van, igazi terápiás kutya ! Nem hivatalosan, de direkt kértem nyugodt, megadó természetű, végtelenül barátságos, kedves, jóindulatú, higgadt egyedet, aki mindemellett közepes energiaszintű, tehát nem lusta, lehet vele hatalmasakat sétálni, amire nekem nagy szükségem van, de mégis nyugodt és engedelmes.
Kb soha nem teszek rá pórázt. A legnagyobb forgalomban is teljesen higgadt és megbízható marad, mellettem vagy mögöttem jön, követ engem, nem maradozik el. Mindig tudja mit tegyen, tökéletes a számomra.
De ilyen kutyát csak bejegyzett kennelből kapsz, rendes tenyésztőtől.
Persze az ára sem 70 ezer lesz, hanem 3-4* annyi. De 10-15 évre választasz társat, fontos, hogy olyan legyen, amilyet szeretnétek és az egészsége pedig a legfontosabb.
Ha most felkeresitek a tenyésztőket, mire kaptok kölyköt, addigra össze is gyűlik a pénz rá. Fél-másfél év is lehet. Nekem 10 hónap volt. De most itt van Rubin és mindent megért nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!