A szüleim nem engedik hogy kutyám legyen, sokmindent megpróbáltam, de nem egngedik. Mit tegyek hogy megengedjék?
Amúgy itt mindenki annyira tud beszélni (írni)...
Ha egyszer szeretne kutyát akkor nem lehet azt mondani rá hogy törődj bele hogy nem lesz :S én magam is szeretnék de nekem sem engedik, detto azért, mert 3 nap után megunnám. Ez amúgy azért sem igaz, mert az oké, hogy a szülinapomra kérés nélkül kaptam két degut az unokatesóméktól, de egy deguval most mit csináljak? egész nap a ketrecében ült és ráadásul szegény annyira lusta és dagadt volt, hogy semmit nem tudtam kezdeni vele, úgyhogy elajándékoztuk. de egy kutya nem olyan, hogy 3 nap után megunom, hanem olyan, hogy minden nap várnám azt, hogy reggel felkeljek és megsétáltassam, tanítsam, etessem és játsszak vele. ráadásul emellett szerintem jobb kedvem is lenne, és talán a tanulás is jobban menne mint korábban. és azért is szeretnék kutyát, mert végre lenne egy olyan barátom aki egyáltalán nem kétszínű és áruló. szóval ezért kéne inkább törekvésre bíztatni ezeket az embereket..
mert tudom, hogy milyen érzés, én egyre közelebb vagyok a célhoz, segítek neked.
én példának okáért különböző módszereket próbálok ki. például egy ideje, hogy kitaláltam a kutya dolgot, de nem engedték, próbálok jobb jegyeket hazahozni és mindig megjegyzem, hogy egy kutya mellett még ennél is motiváltabb lennék. szoktam venni kutyás újságokat és folyton azt bújom anya előtt. sokszor kitakarítom a szobámat, jelezve, hogy a higiéniával nem lenne gond, sokszor az udvarra is kimegyek és eltöltök ott 1-2 órát a gereblyézéssel, a virágok rendberakásával, és a legelszántabban akkor csinálom, amikor látják. + amikor látok kutyát és anya is ott van akkor megjegyzem hogy 'pont ilyen kutyit szeretnék'
de a legegyenesebb módszer akkor is a beszéd, szerintem. nálunk is sokszor szóba jönnek a vágyaink és ilyenkor elárulom, hogy borzasztóan jól esne a kutya, de erre is csak egy oké a válasz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!