Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van bedagadva a kutyám...

Miért van bedagadva a kutyám füle?

Figyelt kérdés
Most sok probléméja van a kutyusomnak, bőrbetegsége van, amire már gyógyszerezük, új tápot adunk neki, foglalkozunk vele nagyon. 2 napig nem voltunk itthon, és a nagypapám adott neki kaját. Tegnap éjjel mikor hazajöttünk, még fel sem tűnt, lehet nem is volt neki bedagadva, de most láttam, hogy az egyik füle sokkal magasabban áll, mint a másik (labrador retriver) Megnéztem, és agyonra be van dagadva a fültövénél, egy hatalmas nagy pukli van, de tényleg nagyon nagy, mintha valami zsírcsomó lenne ott, vagy nemis tudom mi. Az is lehet, hogy csak most lett olyan.... Nem tudja valaki, hogy mit lehet ezzel csinálni, vagy hogy mi a baja? :S Légyszi segítsetek :S
2010. aug. 22. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
kint tartjátok a kutyust? a mi kutyánknak is olyan volt a füle mer megcsípte a szúnyog.
2010. aug. 22. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:
kint van igen. Megcsípte a szúnyog? Dög meleg van... De mégis remélem, hogy csak ennyi a gond :S De ez sokkal nagyobb bedagadás, mint egy csípés, bár nemtudom kutyákra mennyire hat, kaparni nem kaparja.
2010. aug. 22. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
senki se tud segíteni??? :S Legalább azt, hogy ez lehet-e komoly betegség, vagy ne aggódjak, majd csak elmúlik, vagy valami?! :S
2010. aug. 22. 14:56
 4/8 anonim válasza:

nekem egy uszkár-keverékem van, és neki is elég problémás a füle :S be dagadva még nem volt, d ebegyulladva igen, ennek sok oka lehet!!! a legveszélyesebb az, ha toklász ment bele, azt csak orvos tudja kiszedni, rosszabb esetben műtét is lehet belőle. :S

de a szúnyogcsípés sem kizárt!

az enyémnek egyszer a benőtt fülszőrtől volt begyulladva.

ha már felnőtt a kutyus, szerintem várhattok vele holnapig, ha nem javul, akkor állatorvos...

a hideg vizes borogatás leviszi kicsit a duzzanatot, és tudok ajánlani egy pülcseppet (Tobrex) ami gyulladás csökkentő

remélem hamarosan jobban lesz :)

2010. aug. 22. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:

fuhh most kicsit megnyugodtam. ha nem sértelek meg nem azért amit te írtál..

Megnéztem jobban a fülét, hogy hátha látok rajta csípést. És mintha lenne ott valami... Van egy nagy tujánk, ami tele van darazsakkal, és mindig ott szokott hűsölni a kutyus, de most valamiért a virágok közé feküdt, és meg sem közelítette a bokrot. Szerintem darázscsipés lesz :)

2010. aug. 22. 18:32
 6/8 A kérdező kommentje:
még mindig nem múlt el :S:S
2010. aug. 27. 11:02
 7/8 Norczy ***** válasza:
akkor sajna dokihoz kell vinned, mert nem csípés lesz a probléma oka! most már lassan 1 hetes az a valami, ne várj tovább!
2010. aug. 27. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Alapból orvoshoz kellett volna vinni az itteni tanácskéregetés helyett...

Látatlanban senki nem tud véleményt mondani.

2010. aug. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!