Miért megy bele a kullancs?
1 hete raktam rá yorki kiskutyámra a bolhaírtót. Azt mondta a boltban az eladó, hogy jó kullacsok, bolhák és tetvek ellen, de ugyan úgy belemegy a kullancs. Mióta ráraktam kb. 10 db kullancsot szedtem ki belőle. Frontline egyébként, szóval nem is a legolcsóbbat vettem. Érdekes, hogy a másik yorkimba nem megy bele.
Miért megy még mindig bele? Nektek melyik vált be?
Frontline a legszarabb mar bocsanat, kutyas szakmaban dolgozok. Tavaly frontline mellett allandoan megszivott kullancsokat szedtunk ki a kutyakbol.
Nexgard spectra az tabi szivfereg teszt utan, vagy foresto nyakorv milbemax( szivfereg teszt utan ez is) tabi kombo.
En ezeket ajanlom. Ezekkel maximalisan meg vagyok elegedve.
Amugy mindentol belemegy, a kullancs 24 ora mulva oklendezi vissza a fertozott vert, de igazabol ahogy elkezdi szivni a gyogyszeres vert megoli. Szoval a lenyeg megszivott kullancs ne legyen a kutyadban.
Tavol tartokent geranium olajbol csinalhatsz sprayt. Amivel seta elott at permetezed a kutyat.
Kedves 6. válaszoló!
Nem spórolni akartam ezzel, sőt! 2 fajta volt a boltban, az egyiknek nem tudom már a nevét, az olcsóbb is volt, és volt a Frontline, ami 5000 Ft-ba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!