Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért megy bele a kullancs?

Senki1229 kérdése:

Miért megy bele a kullancs?

Figyelt kérdés

1 hete raktam rá yorki kiskutyámra a bolhaírtót. Azt mondta a boltban az eladó, hogy jó kullacsok, bolhák és tetvek ellen, de ugyan úgy belemegy a kullancs. Mióta ráraktam kb. 10 db kullancsot szedtem ki belőle. Frontline egyébként, szóval nem is a legolcsóbbat vettem. Érdekes, hogy a másik yorkimba nem megy bele.

Miért megy még mindig bele? Nektek melyik vált be?

2021. ápr. 22. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Kutyája válogatja melyiknél mi hat. Úgy néz ki nálatok az egyiknél beválik a másiknál meg más fajtát kell keresni.
2021. ápr. 22. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Melyik Frontline spoton?
2021. ápr. 22. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Egyik szer sem 100%-os. Ha ez nem vált be, próbálj ki másikat.
2021. ápr. 22. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Uh a Frontline... Nagyon nagyon régi szer már, kb semmit nem ér. De ezt láthatjuk is. Vegyél egy másikat. Vectra, Foresto, bármi, csak ne a Frontline.
2021. ápr. 22. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Frontline a legszarabb mar bocsanat, kutyas szakmaban dolgozok. Tavaly frontline mellett allandoan megszivott kullancsokat szedtunk ki a kutyakbol.

Nexgard spectra az tabi szivfereg teszt utan, vagy foresto nyakorv milbemax( szivfereg teszt utan ez is) tabi kombo.

En ezeket ajanlom. Ezekkel maximalisan meg vagyok elegedve.

Amugy mindentol belemegy, a kullancs 24 ora mulva oklendezi vissza a fertozott vert, de igazabol ahogy elkezdi szivni a gyogyszeres vert megoli. Szoval a lenyeg megszivott kullancs ne legyen a kutyadban.

Tavol tartokent geranium olajbol csinalhatsz sprayt. Amivel seta elott at permetezed a kutyat.

2021. ápr. 22. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A Frontline nem egy jó szer. Ha utána nézel, látod. Ne ezen spórolj, mert ezerszer drágább lesz a kezelése utána!
2021. ápr. 22. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 6. válaszoló!

Nem spórolni akartam ezzel, sőt! 2 fajta volt a boltban, az egyiknek nem tudom már a nevét, az olcsóbb is volt, és volt a Frontline, ami 5000 Ft-ba került.

2021. ápr. 23. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi bravectot használunk évek óta. Nekünk egy állatorvos ajánlotta. Itt is belemegy, de ahogy vért szív az állatból azonnal elpusztul a kullancs. Mióta ezt kapja a kutya nem találtunk kullancsot sem benne egyébként. Ismerek olyat akinek babéziás lett a kutyusa :( hiába volt kullancs elleni cseppekkel kezelve.
2021. ápr. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!