A kutyám kihányta ma a reggelijét. Ez normális?
Teljesen egyben voltak a kutyakaja darabkák, azért dobta ki mert nem rágta meg jól? Elég hamar bevágta ma a reggelijét, peidg nem szokott habzsolni, de tegnap kirándulni voltunk, biztos megéhezett. Utána meg akarta enni, de elvettem előle. A széklete reggel normális volt, a kedve is ugyanolyan.
Valami baja van , vagy ez előfordul? Adjak neki mengint enni, vagy csak délután a következő etetésnél?
Ha nincs baja és később sem látsz rajta semmi furcsát, akkor valószínűleg csak túl gyorsan evett.
Szerintem adj neki enni, mert ha éhezteted később megint gyorsan be fogja lapátolni és az eredmény hasonló lesz...
Különben tudom undorító, de véleményem szerint nem lesz attól baja, ha megeszi amit előzőleg felöklendezett. Na persze én most olyan állagú kajára gondolok, amit csak visszaköhögött vagy ilyesmi. Tehát hogy nem néz ki konkrétan hányásnak. Na szóval érted.
08:24 Ez most komoly? Sokszor voltak kiskutyáink régen, amikor még volt szuka kutyánk, de sosem csinált ilyet. És még nem is hallottam erről a jelenségről.
:-O
Én kis yorkim is állandóan túlzabálja magát aztán be szokott hányni a szőnyegre :(
de nincs semmi baja,csak állandóan zabál...
szerntem a kutyádnak is ez a baja
8:27
Igen. sokszor előfordul. Még a kanok is próbálják így etetni a kölyköket. Ezért szoktam először a kicsiknek enni adni és mikor már alszanak, akkor a nagyoknak. Még farkaskorukból való ösztön: hasban vitték haza a kaját a kölyköknek a vadászatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!