9 éves német juhászkutyával lehet futni vagy már öreg hozzá?
Figyelt kérdés
öregség jeleit nem látom rajta elégé aktív, igényli a mozgást , napi 3-5 km-t szoktam futni , vihetem magammal? régen jött velem de most egy 1,5 év kimaradt nekünk.2021. ápr. 18. 12:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem fokozatosan szoktasd rá újra a sok futásra, ne rögtön fuss vele annyit, mint régen, mert az megterhelő lenne neki.
2/7 anonim válasza:
ha fokozatosan hozzászoktatod és adsz neki akár kúraszerűen ízületvédőt, akkor nem hiszem hogy gondja lenne tőle. De semmiképp ne futtasd betonon vagy kavicson.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is futhatsz vele, de ne azonnal sokat.
4/7 anonim válasza:
Az enyém 8 éves, és simán bírja. Bár ő egész életében sokat mozgott, most is nagyon igényli. Mennyit szokott mozogni? Másfél éve nem futottál vele, akkor érdemes lassan visszaszoktatni, hetente kicsit emelni a távon.
5/7 anonim válasza:
Ha barfoztok,jobban birja. A sporthoz hus kell.
6/7 anonim válasza:
Az a kutya még nyugdíjasan is körbefut 5x is, kiscsillag...
7/7 anonim válasza:
Ha nincsenek ízületi és csípő problémái akkor semmi akadálya.
Csak szép lassan,ne fuss vele azonnal sokat és gyorsan.kis kocogás kezdetnek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!