Beteg volt a kutyám, kapott antibiotikumokat, vitaminokat. Ettől lehet a probléma?
Az előzőnek igaza van.
Ugye azokat az orvosságokat kapta. Azok segítik helyreállítani az emésztő rendszerét.
Ne aggódj, ez jó jel. Azt jelenti, hogy hat az orvosság
Örülök, hogy jól van:)
Kutyanak is lehet ugyanugy normaflore-t adni antibiotikum utan, a mi allatorvosunk azzal egyutt irta fel. 30 kilosnak fele ampulla kellett naponta.
De vannak kutyaknak keszult probiotikumok is, amig segitenek helyreallitani a belflorat, de kerd ki az allatorvos velemenyet.
Ha nem kap most probiotikumot, add neki az Agroferm (vagy Gastroferm) pet-et. Por formàtumú, a kajájára kell szórni. Nagyon-nagyon jó, nekem a kutyám allergia miatt küzd folyton hasmenéssel, de szuperül helyreteszi.
Kb.2500ft egy tasak, sokáig elég - állatpatikában lehet kapni.
4-es a kutyának a bélflórája nem olyan mint az emberé, ha probiotikumot akartok adni a kutyának, álaltorvossal vagy állatgyógyszertárba kérdezzétek meg. Pláne, hogy a bélfauna egészen különböző mivel húsevő, az ember minden evő, és nem mindegy mennyi a probiotikum csíra száma.
Szóval én a helyeben az állatorvost azért megkérdezném, hogy javasol-e probiotikumot, vagy amit adott gyógyszereket azok között van-e probiotikum, mert antibiotikumos kúra idején szükséges a probiotikum is.
A kutyád átesett egy vírusos vagy bakteriális fertőzésen, ezért zuborog a gyomra. Lényeg, hogy már nem véres a széklete.
Most olvastam, hogy az állatorvosod nagyon lelkiismeretes, akkor adott probiotikumot is az antibiotikum mellé. 8-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!