Mit tegyek, ha a kutya megmorog, miközben a kajájához nyúlok?
Fontos infók:
A kutya 2 hete van nálam, 6 évig menhelyen volt, így azé volt az étel, aki korábban megette.
Egyértelműen én vagyok a domináns, ezt ő is tudja és mindig úgy is viselkedik, ez alól csak az étel a kivétel.
Sokat olvastam a befogadás előtt és olvastam, hogy nyúljak bele az ételébe, hogy tudja, jogom van hozzá. Ezt rendszeresen minden étkezésnél csináljuk. Már szépen leül, miközbe beleteszem az ételét a tálba és csak akkor kezd el enni, ha megengedem neki. Úgy szoktam hívni, hogy közben túrkálok az ételébe ami jól is szokott menni EGY IDEIG. Sajnos ha már a felénél jár, akkor már szörnyen félti az ételét. Ha morgott lenyomtam őt a földre és miután úgy láttam rendben van minden ehetett tovább. Volt, hogy ez után is megmorgott, akkor elvettem az ételét.
Kérdésem az, hogy örüljek annak, hogy legalább az eléj megengedi, hogy belenyúljak és fogadjam el azt, hogy az előélete nem biztos, hogy engedi, hogy változtassunk ezen vagy töretlenül csinaljam azt,amit eddig? Vagy esetleg valami mást javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!