Next guard spectraval szokta vki csinalni, hogy ketszer akkora sulyu kutyanak valot vesz es aztan csak felet ad be, a masik felet a kovetkezo honapban?
13-as mennyibe kerülnek a bizonyos súlykategóriák? Neten nem igen találtam árat, mert ugye vényköteles, a 30-60 kg-osra tudom, hogy kb 5000 / tabi, meg az 5 kg-os talán 3500?
ki akarom számolni, mert mostmár érdekel :D
Mi szt csinaljuk mindket kutyanal.
Bevalt evek ota.
3,5-7,5 kg 12.000 ft/3db tabletta
7,5p-15 kg 13.200 ft/ 3db
...30 kg 15.600 ftp/3db
Alig van kulonbseg az arban. Ha csak eggyel veszek nagyobbat, fele annyiba kerul...
Hufoben tartjuk. A felbontottat visszateszem es zacskoba csomagolom,h ne szaradjon ki. Semmi baja nem lesz.
A kutya se bolhas se kullancsos.
Koszonom a valaszokat!
Megkerdeztem ket allatorvost, az egyik azt mondta, lehet, a masik pedig azt, h ket kutyanak lehet felezni, de azonnal adjuk oda, tarolni nem lehet.
Igen, vannak orvosok akik felezgetik, hogy a gazdi próroljon. Biztosan fogsz ilyet találni.
De! Hivatalosan csak az olyan tabletta felezhető, aminek a közepén van jelölés, így tudja garantálni a gyártó, hogy a tabletta 2 felében egyforma hatóanyag van. A NexGard nem ilyen. Simán lehet, hogy az egyik hónapban aluldozírozod a kutyát, emiatt kevésbé lesz hatékony.
Én biztosan nem csinálnám, nem véletlenül nem ajánlja a gyártó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!