Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyesek honnan veszik, hogy...

Egyesek honnan veszik, hogy egy kertben tartott kutyát napi 3x meg kell sétáltatni? Meg agyilag le kell "fárasztani"? Ez mit jelent? Kémiai képleteket kell magoltatni, vagy logikai társasjátékozást?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 16:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
mért vannak itt a kutya kategóriában GIGALOL emberek?
2021. ápr. 14. 18:16
 12/24 A kérdező kommentje:

Rajtad kívül még mennyien?

2021. ápr. 14. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Írd le még egyszer, hogy gigalol, aztán legyél szar gazda, mert mindenki más az. Most erre mit mondjunk? Elmondtuk, hogy mi a baj azzal, amit kitaláltál, de GIGALOL.

Ennyi intelligencia szorult beléd. Szerintem az a "gigalol", hogy úgy akarsz kutyát tartani, hogy a szükségleteit leszarod. Akkor minek? Gondolom mert nálatok mindenkinek van, és ha mindenki hülye, akkor neked is annak kell lenned.

2021. ápr. 14. 18:20
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Most majd jön a TerraLol. :D
2021. ápr. 14. 18:41
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván a kerti kutya nem napi háromszor sétál, de attól még az új inger kell neki is.

Most képzeld el, hogy kicsapnak téged, nem is tudom, Michael Jackson kúriájába (de képzelj ide bármilyen nagy magánbirtokot, csak ez az első, ami beugrott) , hogy ott élsz. Tök nagy egy embernek, egy darabig tök izgi, de miután az egészet felfedezted magadnak, és ugyanazokat nézed nap mint nap... nem mehetsz ki, nem találkozol SENKIVEL... egy idő után börtön.

A kutyának az udvar ugyanez.

2021. ápr. 14. 18:44
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

Agyi fárasztás és séta minden kutyának kell, de fajtától és egyedtől is függ, hogy miből mennyi.

Egy kollégám falun él a feleségével, két aktív kutyájuk van, ők futnak a kutyákkal rendszeresen, de amúgy is sportos életet élnek, szóval nekik ez természetes.

2021. ápr. 14. 18:44
 17/24 anonim ***** válasza:
10%

A séta elvileg a szocializálás miatt van.

Én nem igazán szoktam sétáltatni, mert nincs rá időm, de 2000nm-es kertben bőven elvan.

Senkit se ismerek aki annyit sétáltatna amúgy. Sőt, sokan kikötve tartják a kutyákat és cső. Ezek viszont a falevelet is megugatják...A szomszédomé is ilyen..

2021. ápr. 14. 19:14
 18/24 A kérdező kommentje:

én ezt értem hogy tökre jó a séta, de itt lejjebb már olyan kommentek mennek, hogyha nem sétáltatod 3 órát, akkor ne tarts kutyát

TERRA LoL

nem lesz semmi baja akkor sem, ha nincs séta minden nap

betegséget stb. semmit sem okoz

azt vártam volna, hogy valamit bizonyítotok, hogy ha nincs séta akkor valami történnifog, de maximum ás az udvarban gödröket és ennyi!

2021. ápr. 14. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

Hagyd már ezt a LoL-t, olyan 2012, boomer...

Udvarba kicsapni egy kutyát kb olyan, mint egy gyereket/embert bezárni egy szobába elektronikus dolgok nélkül. Olvashat, rajzolgathat, de a szociális szükségletei nagyon nem lesznek kielégítve...

Nem kell vele napi több órát sétálgatni, de azért illik valamennyi minőségi időt tölteni vele.

2021. ápr. 14. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
Most a pandémiával lehet szemléltetni, mi a baj azzal, ha sose mozdulhat ki máshova. Nem kell minden kutyának napi 3 séta, de van, amelyiknek fontos a napi több óra mozgatás, mert annyira aktív, és ezt egy udvar adott esetben nem elégíti ki. Ilyenek lehetnek pl a szánhúzók, a munkavonalas terelők. Vannak kutyák, akik annyira magas fordulatszámon pörögnek, hogy pihenni kell megtanítani őket. Egy átlagos aktivitású kutya kert mellett nem igényel napi 3 sétát, ez nagyon szélsőséges vélemény, de foglalkozást nyilván igen, ezt azért normális gazdi belátja, meg aki szereti a kutyáját, annak ez azért nem nyűg.
2021. ápr. 14. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!