Megy a kiskutyám hasa, az orvos délután fogad csak, volt már így más??
Figyelt kérdés
Hajnali 3 kor arra keltem fel hogy a kiskufyám kiment. Kimentem utána, és szegénykém 3 helyre oda kakilt, olyan igazi folyósat. Utána hálistennek ivott, lefeküdt aludni, meg is nyugodtam. De kb 20 perc múlva megint kiment, és hányt 1x, majd reggel fél 6kor még 2x ment a hasa. Az állatorvos aztmondta hogy várjak még egy kicsit, ha elmúlik akkor nem kell bevinnem. Azóta nem hányt. Nem kakilt, de inni enni sem akar. Nem meleg, nem rossz kedvű, csak nagyon megijedtem. 😣😣😣 Egy kis testű, amúgy sem túl vastag kiskutya. Volt már valkinek ilyen? Lehet csak felevett valamit amihez nincs hozzászokva?? Plusz vasárnap voltam vele a szüleimnél, ameddig nem figyeltem apukám megetette csirkével. Lehet hogy az jött ki rajta most?? 😪😪 Annyira sajnálom hogy nem tudok rajta segíteni.2021. ápr. 14. 08:40
11/15 anonim válasza:
Egyébként miért nem tanítottad már meg neki, hogy senkitől nem fogadhat el semmit az engedélyed nélkül???
Többek között az ilyen "balesetek" elkerülése érdekében nem ártana.
12/15 anonim válasza:
Nem meleg, nem rosszkedvű, te írod. Ha elrontotta a gyomrát, ill. összeszedett valami bélhurutot, fertőzést, amitől a hányás-hasmenés van (szerintem inkább utóbbi), akkor normális, ha nem kíván enni, itatni viszont jó lenne, hogy ne száradjon ki. Normális, hogy a doki csak délután fogadja, ez egyelőre nem életveszélyes állapot, ez egy állatorvosnak rutinfeladat, ha tényleg nincs más tünet, mint a hányás-hasmenés, bead pár szurit, hányáscsillapítót, meg gyulladáscsökkentőt a belére, esetleg ha ki van száradva a kutyus, kap infúziót. Attól, hogy veletek még nem történt ilyen, ez egy gyakori eset, majdnem minden kutyával előfordul. Nagyon ijesztően néz ki, de általában amilyen gyorsan rosszul lesznek, olyan gyorsan rendbe is jönnek belőle. Nekem volt olyan, hogy véreset hányt vagy kakilt a kutya, nem is egy kutyámnál előfordult, mindegyikük hamar rendbejött szerencsére a megfelelő kezeléssel.
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy semmi komoly, lehet, hogy az. Találgathatunk, de akkor is az orvos mond majd biztosat. Délutánig ki fogja bírni feltehetőleg.
Valószínű fog kapni egy kis infúziót is, hogy ne száradjon ki.
14/15 anonim válasza:
elfog múlni, délutánra semmi baja nem lesz, elrontotta a pociját a mi kutyusunk akkor mindig füvet eszik és hát így távolodik el belőle h vagy hányás lesz vagy fosik tőle...
nagyon megijedtem én is előszőr de elvileg ez természetes így tisztítja magát
15/15 anonim válasza:
14# szintén, és másnap jobban lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!