Sötétszürke színűt hányt/ fosik a kutyám. Valakivel volt már ilyen?
Azzal kezdeném hogy ELVISZEM állatorvoshoz, de csak délután tudom. Addig kíváncsi lennék hátha valakivel volt már ilyen.
A kutyám nem egy hányós tipus. Évente 1 max 2 -szer ha hány. Tegnap este bevittem a munkahelyemre, lehet felevett valamit az udvaron. Rendeltünk pizzát, abból kapott pár falatot (szoktam neki mindig adni), aztán kb fél óra múlva hányt 1 nagy adagot, aminek a fele a kis pizza darabok voltak, de a másik fele meg valami sötétszürke habos valami. Aztán utána az éjjel meg most is ment a hasa, konkrétan ugyanaz a sötétszürke víz jön ki belőle, semmi más.
Esetleg tipp hogy mi lehet?
Mezőgazdasági/állattenyesztési termékeket forgalmazú bolt.
A kutyának egyébként tök jó a kedve, semmi baja nincs neki.
Lehet, hogy ezért le leszek pontozva.
De egyszer a kutyusom nagyon rosszul lett éjszaka.
Hányt,ment a hasa.
Éjszakai ügyelet meg itt nincs és sajnos kocsink sem volt, hogy eltudjak jutni egy állatorvoshoz.
Adtam neki kb 1 dl tejet. (5kg kutyus)
Kihányta és utána jobban lett. És aznap éjszaka velem aludt.
Elvittem orvoshoz reggel.
Mondta a doki, hogy valamit felevett és azért volt rosszul.
A tej pedig összeszedte a nem oda való dolgot és hányás formájában távozott.
Nem tudom, hogy a Te esetedben ez hatásos lenne, de talán 1 próbát megér..
"nagy mennyiségű, szürke, avas rossz emésztés, felszívódási zavar vékonybél "
Valamiért nem fogadta be a gyomra a pizzát. Ezért is hányta ki.
Természetesen vidd el orvoshoz, ajánl megfelelő kúrát .
A sötétszürke a májra utal, nem evett patkánymérget?
Habzik is a szája?
Pizzát ne adj neki, mert a pizzán van fokhagyma, és azt tilos kutyának adni, mert keringési problémát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!