Csivava ivartalanítás, fogkő leszedés?
Sajnos az altatast kockázat minden műtéten benne van..sajnos még a rutinban is...nem csivava tudom, de tegnap éppen ivartalanítás közben vesztettem el a kisangyalka kislány cicámat :(.
Mindenképpen jól felszerelt rendelőbe vidd , alapos kivizsgálás előtte, mindenről tájékoztatni a dokit, nehogy baj legyen.
Szurkolok nektek ♥️
Minden rendben lesz! Nekem a nagytestű szukám 7 évesen lett ivartalanítva minden gond nélkül. Veletek is minden oké lesz! :) Mi csináltunk előtte szívférgesség tesztet is.
A kan műtétje az rendben lesz simán, csak egy apró vágás. A szukáké a bonyolultabb.
Helyes döntés az ivartalanítás! :) Sok betegséget meg fogsz vele előzni.
Tudom,hogy régebbi kérdés, de nekünk is volt a kutyánk fogkőleszedésen
Egy ideig kicsit bágyadtabb volt, de mire haza értünk az állat orvostól, már kinyitotta szemét és próbálkozott járni, ilyenkor érdemes mellettte maradni, niylván van benne kockázat, de nemtudom ha nagyon megszeretnéd csinálni akkor csak nyugodttan, bár nekem nem tűnt úgy, hogy jobb lett volna a foga, másnap ugyanúgy nézett ki majdnem.
Idősebb kutyusoknál veszélyesebb(nyilván)
Részvétem a kiscica miatt #2 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!