Egy menhelyi önkéntesnek mik a feladatai?
Imádom, az állatokat, jelenleg három kutya, egy macska és egy kaméleon van a gondozásom alatt.
Egy ideje gondolkozom, hogy jelentkezem önkéntesnek a helyi kutyamenhelyre. Aki már volt ilyen helyen, le tudná írni, milyen feladatai voltak? Nem félek a kosztól, így a kutyagumi szedésével nem lenne bajom, de például olyan munkát, aminek sok köze nincs az állatokhoz, nem végeznék. Ismerősöm a helyi oviba jelentkezett, a gyerekek helyett a fal átfestésével foglalkozott. Ilyesmit nem szeretnék.
Illetve mennyire tartható középiskola mellett? Úgy gondoltam, hétvégenként járnék, amennyiben lehetséges, mert eléggé a külvárosban van a menhely, így utaznom kéne minimum húsz percet hozzá.
20 perc utazas, azta :DD
Egyebkent vannak olyan helyek, ahol nem nagyon valaszthatsz a feladatok kozul, de van olyan menhely is, akik direkt rakerdeznek, hogy miben szeretnel segiteni.
Csak rajtad mulik, hogy mennyire tudod tartani. Azert hetente egyszer 5-6 ora (mar ha egyaltalan ennyi, lehet sokkal kevesebb is) nem egy ervagas tanulas szempontjabol szerintem, de ez is egyentol fugg.
3-as vagyok.
7: Nem egészen. Csak azt döntheted el, hogy mit nem csinálsz meg. Először látniuk kell, hogy tudsz is az állatokkal bánni.
A keritesfestessel es takaritassal is a kutyakat segited. Tiszta es szebb lesz a helyuk. Ez is fontos! Ha senki nem csinalna ezt akkor koszban elnenek.
Szerintem lehetne egyezkedni is veluk, pl elvallalsz 2 ora takaritast es cserebe jatszbatsz veluk egy orat! En biztosan benne lennek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!