Elmehetek "csak úgy" önkéntesnek?
Szeretnék önkéntesnek menni a közeli menhelyre. Hetente tudnék járni (szombatonként mert akkor van egy Tanulj kutyául nevű program és a program keretében egy menhelyes kutyàval szeretnèk dolgozni. Azért is szeretnèk menni, hogy megismerjem az ottani kutyákat és hogy bizonyítsak a szüleimnek. Kell valami szülői igazolás vagy más?
Szülő nélkül elmehetek? Apa elviszi dolgozni a kocsit, busz meg nem áll meg ott; nem szeretném anyát s hugommal elráncigálni mert gyalog kb.1óra.
Illik vinni valamit első nap? Jutalom falatot nekem kell vinnem vagy azt ott kapok?
A menhellyel fel fogom venni a kapcsolatot, de ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném!
13/L
A legtöbb helyen 18 éven aluli személy csak szülői engedéllyel lehet önkéntes, úgyhogy szerintem az első alkalommal a szüleid is menjenek veled.
Szerintem vigyél jutalomfalatot, biztos fognak neki örülni, bár ahová én járok ott ők is tudnak adni.
Valamilyen lapot ki kell majd töltened. Majd azt a szüleidnek alá kell íni.
Általában ez így van, de mindenhol máshogy van. :)
Ugye a nyíregyházi Állatbarát Alapítványról beszélsz?
Nekik van Tanulj kutyául nevű programjuk.
Köszönöm!:)
Igen arról beszélek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!