Ilyet még tehet egy állatorvos?
Inkább neked kéne feljelentened. Mi az hogy fölösleges beadni a parvo elleni oltás???? És ha esetleg pár nap múlva meghalt volna a kutya? Mert ugye a parvo villámgyorsan elvihet egy kutyát! Huu de utálom az ilyen állatorvosokat. Mert még az talán talán oké hogy nem adja be de az hogy fölösleges???
Sajnos én is tudok egy hasonló orvost aki a harmadik oltás után megállt (nem nálunk hanem unoka tesóéknál). Mivel szaporítótól vettek így 5-6 hetesen hozták el mint kiderült de a szaporító szerint “már töltötte rég a 7 hetet”. Így ugye náluk kapta meg az első oltást 6 hetesen utána kb. 9-10 hetesen a következőt meg 1 hónappal(!!!) később és azt mondta a doki hogy “tartsunk most szünetet”
Tudtommal az első oltást minimum de sok helyen a másodikat is a tenyésztőnél kapják meg ami ugye a 2 parvo oltás és 10 hetesen jön az első kombinál utánna 12 hetesen a második kombinált ugye ez az alap.
Visszatérve ti hozzatok:
A kutyust 100% hogy nem veszik el sőt inkább az orvost kéne feljelenteni mert nincs olyan hogy fölösleges oltás főleg nem egy halálos betegség ellen.
Huh ez picit hosszú lett de picit ez felidegesített
Nem viszik el, nyugi. Megnézik a papírokat, az oltási könyvét, azán megmondják a dokinak hogy nyugodjon le p*csába, és kész, ennyi :)
Mi is máshová visszük a kutyát, nem a helyi, falusi állatorvoshoz, kicsit bennem is van, hogy mikor leszünk számonkérve ha majd egy jóakaró jelenti, hogy sosem látott nálunk állatorvost, bár itt, falun azért is teljesen bolondnak vagyok nézve, hogy nem hagytam éhenhalni a két utcánkban kidobott macskát hanem befogadtam, és oltani meg ivartalanítani is elvittem őket.
Ebből te nem jöhetsz ki rosszul! Hiszen az oltások dokumentálva vannak az oltási könyvben.
Én is például oltásokra a közelben lévő állatorvoshoz járok, de ha gondom van akkor elmegyek a távolább lévőhöz, mert ő benne jobban megbízok.
Mire fel von kerdore egy akarki, hogy nem hozza viszed az allatodat? Mi koze hozza? Feletek igy fogjak a kuncsaftokat? :)
Nem veszik el a kutyad egy ilyen hulye miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!