Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlanátok minden mentes...

Ajánlanátok minden mentes kutyasampont?

Figyelt kérdés

Olcsó, max. 1500 Ft-os hippoallergén, bőrbarát kutyasampont tudnátok nekem mondani?

A kutyám még a legérzékenyebb babasamponokra, kölyökkutya samponokra is érzékeny és vakarózik tőle, hiába öblítsük ki belőle nagyon alaposan.

2021. ápr. 5. 13:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kutya szaga van, de ez engem zavar és a körülöttem lévőket.

2 havonta fürdette a kozmetikus, akkor 2 hónapig is jó illata van, viszont mióta bezárt vettünk baba sampont, amitől vakarózott mikor megfürdettük és 3 nap alatt büdös lett.

Ezért nem akarok drága sampont, mert lehet jövőhéten már nyit kozmetikus.

Szóval így milyet ajánlotok?

2021. ápr. 5. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Csak fürdetni hordod kozmetikába?

Inkább vegyél egy sampont és fürdesd otthon.

Nem jó neki, ha frissen fürödve kiviszed a kozmetikából a szabadba.

Én séta előtt előkészülök, aztán rögtön séta után egyből fürdetem, szárítom, nyírom és utána 6 órán át nem viszem ki és nem nyitok rá ablakot.

Én Biogance sampont és balzsamot használok. Többféle van.

2021. ápr. 5. 16:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Vágják a szőrét, körmét is a kozmetikába.

Én itthon nem szeretem ezeket csinálni.

2021. ápr. 5. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
A kutya nem a víztől marad büdös, hanem a kosztól. Jobban át kell mosni vele, nem csak lelocsolni.
2021. ápr. 5. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
"hiába öblítsük ki"
2021. ápr. 5. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Inkább egy átvizsgálást kérnék, mert ez nem normális, hogy állandóan büdös. Kutyámat nyaranta ha egyszer-egyszer megfürdetem egy évben samponnal, még sincsen szaga.
2021. ápr. 5. 17:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha a kozmetikus fürdeti 2 hónapig semmi szaga.
2021. ápr. 5. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon drága hypoallergén sampont használ, mivel nem tenne jót az üzletnek, ha vakarózás, kiütés, szőrhullás stb jelentkezne a tőlük kiment kutyákon.
2021. ápr. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!