Van olyan kutyasampon amivel hetente lehet fürdetni a kutyát?
Mamámat nagyon zavarja a kutyának az a jellegzetes illata, és azt mondta találjak ki valamit, hogy jó illatú legyen a kutya.
Van esetleg olyan sampon amivel gyakran lehet fürdetni, vagy kutyaparfüm, szagtalanító?
Hetente nem szabad fürdetni. De normál esetben nem is lesz olyan hamar újra büdös a kutya.
Van olyan nedves törlőkendő, ami kifejezetten a kutyák érzékeny bőrére,szemére stb lett kifejlesztve. Igaz nem a legolcsóbb de akcióban egész jó áron szokott lenni. Mindennap lehet használni és hatóanyagának köszönhetően eltünteti a kellemetlen szagokat illetve baktériumokat,vírusokat,gombákat.
Az egész kutyát át törölheted vele,mondjuk nem tudom mekkora ebről van szó,mennyire lenne gazdaságos a számodra...
Én pár naponta szoktam áttörölni ha szükséges.
Hát most nagyon le leszek szidva ezen az oldalon, de elmondom hátha tud valaki megoldást.
Igen, minőségi táp: mondtam mamámnak, hogy próbáljuk ki a Brit Premium tápot. De azt mondta túl drága.
Egyébként Orlando száraztápot(gourmet változat), konzervet és szalámit kap. (Magába nem eszi a száraztápot).
Kozmetikába fürdetik, vagy itthon, kozmetikusnál nem tudom milyen samponnal, itthon mi Bobi samponnal szoktuk.
Havonta 1szer.
Száraz a bőre a kutyusnak, fakó, hulló szőre van.
Naponta fésülöm, lazacolajat és vitamint szeretnék neki venni.
Állatorvoshoz nem tudom vinni.
Ezt azért mondtam el hogy valami kép legyen a kutyusról.
Egyébként tacskó keverék, 6kilos.
Bent tartott, kertes házban, napi 1-2 séta.
Én még1x nekifutnék a britnek. Nemkell mellé lazacolaj meg vitamin, de valószinűleg konzerv és szalámi sem. Így olcsóbb lenne mint ez mind együtt amiket most kap. A kutyának a száraz bőr gondja is enyhülne vagy megolďódna.
Lidlbe szokott lenni kullancs-bolha nyakörv. Annak nemsokat ér, de 1 hónapig jóillatú lesz a kutya mivel nem vegyszeres hanem illóolajos.
Itt olyan nyakorvet évente 1szer kapni, a Britnek még utána nézek.
De magába úgyse eszi a szárazat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10596281-hog..
Na mivan, kiskamus? Mégse vetted meg a lazacolajat, csak hazudgáltál szokásodhoz híven? :D gyökégyerek!
Adjátok már oda valakinek azt a szerencsétlent. 10 évet szenvesztetted. Nem volt még elég?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!