Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinn szoktad hagyni a kutyádat...

Kinn szoktad hagyni a kutyádat a bolt előtt, amíg vásárolsz?

Figyelt kérdés

Mostanában többször találkoztam egy közeli bevásárlóközpont teremgarázsában ugyanazzal az aranyos barna labradorral, akit a gazdi kikötve hagyott az ajtó mellett, amíg ő fent a boltban vásárol.

Ezen elgondolkozva, én félnék a helyében, hogy addig baja esik, vagy pl. valaki elviszi magával. Nem is merném kinn hagyni, pláne úgy, hogy mostanság megszaporodtak a kutyalopások a környéken.

Ti kint szoktátok hagyni a kutyátokat kikötve, ha be kell mennetek vásárolni egy boltba?

2021. ápr. 3. 12:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
62%
30, a lopásgátló póráz azon nem segít, hogy adjanak neki valamit esetleg. Vagy hogy beletörölje a mocskos kezét valamelyik alkesz csöves (nálunk a kisbolt mellett van a dohánybolt, és mindig ott bandáznak...)
2021. ápr. 4. 12:15
 32/35 anonim ***** válasza:
16%

31.-nek.

Akkor ne is vidd az utcára/parkba, mert sok ember a testnedveit (vér, nyál, hányás, köpet, genny, bélsár, vizelet, csődörtej,) is oda üríti és belelép/felnyalja/belefekszik az ebecskéd. Sőt, lehet ott drogos tű, törött üveg, pelenka, tampon,...persze használtak.

2021. ápr. 4. 12:34
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
A lopásgátló póráz nem akadályozza meg a hülyéket, hogy megdobálják a kutyát. Persze, én is hallottam külföldről olyan helyről, ahol bárhol leteheted a biciklidet szabadon, le sem kell láncolni, és több órás túra után is ott találod épen, de sajnos én nem ilyen helyen élek. Itt csak azt nem lopják, ami le van betonozva. A kutyám keverék, de szép, hitték már fajtatisztának, nem hagynám sehol felügyelet nélkül.
2021. ápr. 4. 13:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Lopásgátló pórázt nem lehet elvágni? Kétlem. Bántani pedig ugyanúgy tudják, sok a beteg ember.

Egyébként nem hallottam még róla, mert nem megyek boltba kutyáimnal, így pont nem érdekel létezik-e vagy sem.

2021. ápr. 4. 14:22
 35/35 anonim ***** válasza:
71%

Lopásgátló póráz ide vagy oda, vannak akik a kutya lelivilága miatt nem hagyják a bolt előtt.

Én nem attól félek hogy ellopják, mivel nem egy tárgyat látok a kutyámban akinek anyagi értéke van, hanem egy családtagot, akinek eszmei értéke van a számomra.

Egyszerűen azért nem hagynám kint, hogy ne kelljen egyedül várakoznia az utcán, mert ismerem, és tudom hogy kétségbeesne.

Nem valami bicikliről beszélünk, hogy tegyünk rá lopásgátlót aztán hagyjuk ott, hanem egy érző-élőlényről.

2021. ápr. 4. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!