Vicces kutyás sztorik?
Egy kertes házban nyaraltunk, ahol a tulajnak annyi kérése volt, hogy a kutyáját naponta etessük meg. Nem is volt ezzel semmi baj addig, amíg egy hétvégén el nem aludtunk.
A kutyatál a garázs mellett volt. Hétközben a főbejáraton vittem ki neki a kaját. Ezen a hétvégén a garázson keresztül. Nincs sehol a kutyatál.
- Hová tetted?
Nézett rám, majd elloholt. Én utána. A főbejárat melletti lépcsőn meglett a kutyatál.
Rájöttünk, hogy mi volt a csörömpölés amit korábban halottunk.
A tállal verte a lépcsőt.
Ugyanez a kutya.
Hétvégére bedöglött a kocsink. Nem baj. Van egy kis medence kertben, holt koszos.
Szobaton egész nap azt tisztítottuk. Vasárnap elkezdtük feltölteni. Amint elérte a 60 centit a víz, a blöki dobbantott, s már benne pancsolt.
Az egyik kiskutyánk amikor bepukizott(elég büdit), aztán amikor elment a szag mindig visszajött megnézni, hogy mit szóltunk hozzá. :D
Ugyanez a kutyus...
Egy időben mindig azt csinálta, hogy miután kapott enni este, én lepihentem a kanapéra.
Odajött körbeszaglászott a fejemhez rakta a fejét és beleböfögött arcomba.
😀
Fura szokásai voltak, az biztos. 😀
Vagyos amikor bepukizott, utána visszajött.
Bocsánat az értetlen fogalmazásért, hosszú napom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!