7 hónapos yorkink szörnyen válogatós! Ti milyen kajákat adtok a yorkiaitoknak?
-Nem eszi meg,vagy csak ritkán a royal canin yorki tápot.
-Fogtisztítók,jutifalikból sikerült eltalálnunk az ízlését.
-Illetve a pedigree száraztápokért sem rajong.
-Konzerves kajákból park centerben kaphatókat megeszi.De 1 pici doboz 300ft,szóval tudtok konzervesből is vmi olcsóbbat?
én főzök nekik.az enyéim is ezt csinálták.vagyis az egyik.csirkecombot,rizzsel,de a rizst általában kiválogatják.:-)
ne stresszelj ezen,ha éhes,ugyis eszik.régen csináltam,h vagy 4félét adtam neki,egyik se kellett,akkor berágtam,és kimaradt az etetés.ne félj,a legközelebbi etetésnél enni fog.nekem már egy évesek elmúltak,és reggel szárazat kapnak,ezt napközben rágcsálják,este meg a főtt kaját.Próbáld meg a szárazat vmi húsleveslével,vagy ilyesmivel leönteni.vettem én is drága száraztápokat,de a kedvencük a pedigree.
és ne nagyon nasiztasd napközbe,lehet,h azért sem eszik.nekem is,ha sokat adok neki amikor mi eszünk,amit tudom nem szabadna,akkor van,hogy nem is vacsiznak.Az Esztergomi park centerbe szoktál járni?
A fehérváriba szoktunk!:)
De sztem ugyanazok a kaják,ott is Freshnapf van,nem?
Szia!
Nekem 10 hónapos yorkim van, és ő is nagyon válogatós... Nem eszik tápot, jóformán csak konzervet,ami nem nagyon egészséges, mert tele van szójával és nem is tápláló...szoktam neki adni abból a kajából amit én is eszek, persze csak szilárd, tej nélküli ételeket...azokat szereti, de néha már azt is kiválogatja...:) Azt mondták az egyik kutyásboltban, h az a legjobb ha legtöbbször tápot kap. Most arra próbálom rászoktatni, hogy tápot egyen úgy hogy semmi mást nem kap. Ajánlom neked is, de mindenképp figyeld, h azért eszik e, nehogy lesoványodjon. De elvileg ez használ. Semmiképp se előrecsomagolt tápot vegyél, hanem ezeket a zsákosokat, amiket kimérve letet venni. Különben érdekes az én yorkim sem eszi meg a royal canin-t és már hallottam másik yorkikról is.. Remélem tudsz valamit "kezdeni" a kutyusoddal!:)
Köszi köszi.
Hát most voltunk a park centerben,és kapott ottani kaját,egész rendesen eszi...Csak hát nem valami olcsó:D :)
Szia.első vagyok.
Nem,esztergomba semmi sincs.mármint ilyen állatos bolt.a legközelebbi fressnapf óbudán van.kaját állatos boltban(kissebben) veszünk,vagy a kutyakozmetikusnál.
régen nem ették a royal canint,ma vettem kimérve juniort,csak egy kicsit kóstolónak,nagyon bejött nekik.meg is lepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!